33.9 C
București
luni, 3 iunie 2024
AcasăLifestyleFoodCum a salvat Gwyneth Paltrow, fără să ştie, viaţa unei tinere pe...

Cum a salvat Gwyneth Paltrow, fără să ştie, viaţa unei tinere pe 11 septembrie

Actriţa Gwyneth Paltrow a primit o scrisoare de la o femeie în care i se mulţumeşte pentru că a salvat viaţa unei tinere pe 11 septembrie 2001, scrie Reuters. În timp ce americanii se pregătesc de comemorarea a 10 ani de la tragedia din New York, Gwyneth Paltrow a aflat că a fost mai implicată în eveniment decât credea.

“În acea dimineaţă mă întorceam de la un curs de yoga foarte matinal,” spune Paltrow într-un interviu acordat în Veneţia, unde se află pentru negocierea unui nou film.

“Eram pe drum spre casă, era dimineaţa zilei de 11 septembrie, dar la acel moment nu ştiam ce urma să însemne acea zi şi o tânără traversa spre mine. Ne-am oprit amândouă şi ne-am uitat una la cealaltă timp îndelungat,” spune actriţa. Tânăra a ezitat de câteva ori înainte să îi spună vreun cuvânt sau să se apropie de ea şi până la urmă a renunţat şi a plecat spre staţia de metrou Christopher Street.

“Zece ani mai târziu am primit o scrisoare de la ea spunându-mi că în acea dimineaţă a întârziat la serviciu şi când a ajuns la staţia de metrou trenul tocmai pleca şi nu a reuşit să mai ajungă la timp la World Trade Center, unde lucra la etajul 77. Ea crede că dacă nu ne-am fi întâlnit în acea dimineaţă, simte că viaţa sa ar fi luat un cu totul alt curs. A numit această întâmplare momentul ei “Sliding Doors”,”adaugă Paltrow, făcând referire la unul dintre filmele actriţei în care viaţa personajului poate lua două turnuri diferite dacă reuşeşte sau nu să prindă metroul.

“A fost o poveste extraordinară şi singurul lucru la care mă puteam gândi erau oamenii care au avut experienţe de acest gen în acea zi, dar nu pot să le împărtăşească pentru că perosoanele care i-au salvat nu sunt abordabile şi le sunt necunoscute. Ea m-a recunoscut şi a putut să îmi dea acest mesaj, dar cred că multe destine au fost schimbate în acea zi şi eu sunt foarte fericită să fiu parte a poveştii ei.”

Cele mai citite

recunoașterea și gestionarea bolilor copilăriei

Bolile copilăriei reprezintă acele afecțiuni care apar, în mod tipic, la copiii de vârstă mică. Din această categorie fac parte, printre altele, varicela,...

Există risc de inundații pe 15 râuri din România, avertizează specialiștii de la “Apele Române”

Specialiștii hidrologi din cadrul INHGA au emis o atenționare de Cod galben, valabilă începând de luni, 3 iunie 2024, de la ora 15:00, până...

Marketingul online poate aduce 200% profit: Sfaturile experților pentru antreprenori

Află cum pot obține antreprenorii profit de până la 200% din investiția în marketing online față de cel tradițional de la experții în domeniu.  Cuantifică...
Ultima oră
Pe aceeași temă