4.8 C
Bucureศ™ti
vineri, 18 octombrie 2024
AcasฤƒLifestyleFoodClaudia Pavel: "I Want U To Want Me" este o piesฤƒ bunฤƒ,...

Claudia Pavel: „I Want U To Want Me” este o piesฤƒ bunฤƒ, ar putea fi hit oriunde

Romanialibera.ro vฤƒ invitฤƒ sฤƒ-i cunoaลŸteลฃi pe cei care vor sฤƒ reprezinte România în 2011 la Eurovision Song Contest. În fiecare zi veลฃi putea citi exclusiv pe romanialibera.ro un interviu cu artiลŸtii participanลฃi la Selecลฃia Naลฃionalฤƒ Eurovision.

Astฤƒzi vฤƒ prezentฤƒm un interviu cu Claudia Pavel, înscrisฤƒ în competiลฃie cu piesa „”I Want U to Want Me”.

Finalistul Selecลฃiei Naลฃionale Eurovision 2011 va fi decis chiar în noaptea de Revelion în cadrul unui show realizat de TVR.

De ce ai decis sฤƒ participi la Eurovision?  
 
Este un concurs cu renume internaลฃional ce oferฤƒ o oportunitate unicฤƒ de promovare pentru artiลŸti precum ลŸi o modalitate competitivฤƒ de a lansa o piesฤƒ bunฤƒ.
  
Care este povestea piesei cu care ai intrat în concurs? Ce atuuri are?
 
Este o piesฤƒ de dragoste cu mare accent pe interpretarea vocalฤƒ. O piesฤƒ sensibilฤƒ, plinฤƒ de emoลฃie ลŸi sincerฤƒ. Cred cฤƒ principalul atu este emoลฃia pe care aceastฤƒ piesฤƒ o transmite. Calitatea producลฃiei ลŸi structura compoziลฃiei contribuie ลŸi ele la acest lucru. Piesa are o desfฤƒลŸurare foarte naturalฤƒ ลŸi o sinceritate aparte.
 
 Ce aลŸteptฤƒri ai de la Selecลฃia Naลฃionalฤƒ Eurovision?
 
 Sper cฤƒ ne vom clasa pe unul din primele 3 locuri. Sigur, toลฃi dorim sฤƒ câลŸtigฤƒm selecลฃia dar fiind un concurs, doar o singurฤƒ piesฤƒ va merge mai departe. Votul publicului va fi decisiv în noaptea de Revelion ลŸi sper cฤƒ publicul sฤƒ aprecieze ลŸi sฤƒ voteze aceastฤƒ piesฤƒ. S-a vorbit mult despre calitatea selecลฃiei. Publicul de Eurovision este de multe ori subiectiv imediat dupฤƒ realizarea selecลฃiei oficiale. Este o selecลฃie bunฤƒ ลŸi reflectฤƒ corect muzica ลŸi creativitatea muzicalฤƒ din România la ora actualฤƒ. Anul trecut au fost aceleaลŸi reproลŸuri din partea unor voci dar Ovi ลŸi Paula au câลŸtigat locul 3 în marea finalฤƒ.
 
Cum ลฃi se pare organizarea de pânฤƒ acum?
 
 Organizarea este bunฤƒ ลŸi se vede clar experienลฃa echipei TVR în organizarea Eurovisionului. 
 
3 motive pentru care meriลฃi sฤƒ reprezinลฃi România la Eurovision 2011.
 
 Este o piesฤƒ bunฤƒ, care ar putea fi hit oriunde. Este o piesฤƒ care va avea cu siguranลฃฤƒ succes la radio, producลฃia este actualฤƒ ลŸi de nivel internaลฃional. Interpretarea mea în noaptea dintre ani va fi pe mฤƒsura eforturilor depuse de cei din jur.
 
Ce piese participante la Selecลฃia Naลฃionalฤƒ ar avea cele mai mari ลŸanse sฤƒ reprezinte România la Eurovision ? Cum ar arata un Top 5?
 
 Toate piesele din selecลฃie au ceva special. Cred cฤƒ favorite sunt Direcลฃia 5 cu „Cinema Love” ลŸi Distinto/Ianna/Anthony cu „Open Your Eyes” alฤƒturi de piesa lui Laurenลฃiu Cazan, cea a Dalmei ลŸi Hotel Fm (din nou o echipฤƒ cu experienลฃฤƒ în concursul Eurovision).
 
 De ce concurenลฃi te temi?
 
 Nu cred cฤƒ vreunul dintre concurenลฃi se teme de alลฃii. Este un concurs ลŸi toลฃi participanลฃii realizeazฤƒ cฤƒ numai o singurฤƒ piesฤƒ va merge mai departe. Cu siguranลฃฤƒ piesa desemnatฤƒ va fi cea care ar putea reprezenta cel mai bine România mai departe. 
  
 Ce calitฤƒลฃi trebuie sฤƒ aibฤƒ o piesฤƒ cฤƒ sฤƒ câลŸtige un concurs cum este Eurovisionul?
 
 Cred cฤƒ în primul rând cฤƒ trebuie sฤƒ fie o piesฤƒ simplฤƒ, cu interpretare sincerฤƒ. La Eurovision conteazฤƒ foarte mult douฤƒ elemente – structura piesei ลŸi interpretarea.
 
 Dupฤƒ Eurovision ce urmeazฤƒ? Un proiect nou?
 
 Dupฤƒ Eurovision voi continua promovarea piesei „I Want U To Want Me”, în special pe posturile de radio urmând cฤƒ în aprilie sฤƒ lansez o noua piesฤƒ, de data asta o piesฤƒ dance, de varฤƒ.

Urmฤƒriลฃi videoclipul piesei „I want U to Want Me” cu care Claudia Pavel participฤƒ la Eurovision.   

Cele mai citite

Fii brand รฎntรขi la tine acasฤƒ

Flori rare, crescute cu greu, uneori la umbrฤƒ, deศ™i au nevoie de luminฤƒ ศ™i soare mult, produsele romรขneศ™ti sunt rara avis pe rafturile marilor...

Anunศ› public pentru autorizaศ›ie de mediu

Societatea BRAILA WINDS SRL, cu sediul social รฎn BucureลŸti Sectorul 4, Bulevardul Mฤ‚Rฤ‚ลžEลžTI, Nr. 4-6, CORP C4, CAMERA 302, Etaj 3, รฎnregistratฤƒ cu numฤƒr...

Netanyahu spune cฤƒ pacea este mai aproape dupฤƒ uciderea lui Yahya Sinwar, liderul Hamas

Moartea liderului miลŸcฤƒrii palestiniene Hamas, Yahya Sinwar, oferฤƒ ลŸansa pฤƒcii รฎn Orientul Mijlociu, a declarat joi searฤƒ premierul israelian Benjamin Netanyahu, potrivit Pro Tv. El...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ