Sursă foto: Instagram

Fiica lui Paul Gascoigne își micșorează bustul

Bianca, fiica adoptivă a fostului mare fotbalist englez Paul Gascoigne, vrea un aspect mai natural și începe cu o reducere a sânilor.

Share

Rl online 0 comentarii

03.12.2020 - 23:08

După ani de zile în care a activat ca model glamour, Bianca Gascoigne s-a săturat de gene false, extensii de păr și silicoane.

În vârstă de 34 de ani, Bianca a trecut prin două operații de mărire a bustului, prima având loc la doar 18 ani. De-a lungul timpului, însă, blonda s-a confruntat cu dureri constante de spate din cauza bustului pe care singură și l-a dorit cu atâta ardoare, astfel că recent a luat o decizie în beneficiul sănătății sale.

„M-am gândit la asta de mult timp”, a declarat Bianca pentru publicația „Closer”. „Când aveam 20 de ani, îmi doream sâni mai mari. Nu regret că îi am, dar mă confrunt cu dureri de spate cronice în ultimii ani. Când îmi scot sutienul, este o ușurare atât de mare! Și mie îmi place să alerg, așa că sânii mari chiar nu ajută. Cu siguranță îi vreau mai mici acum!”, s-a confesat blonda.

Bianca nu este străină de operațiile estetice majore. În 2018, aceasta a trecut printr-o procedură extrem de celebră în rândul femeilor: o ridicare în stil brazilian a fundului în valoare de 10.000 de lire sterline.

Diva a devenit faimoasă la vârsta de 20 de ani ca model glamour, fiind și câștigătoarea reality-show-ului Celebrity Love Island, alături de Calum Best, în 2006.

Bianca Gascoigne este fiica biologică a scriitoarei Sheryl Gascoigne, din mariajul acesteia cu Colin Kyle. După divorț, Sheryl și-a refăcut viața cu fostul mare fotbalist Paul Gascoigne, care i-a adoptat pe Bianca și pe fratele acesteia, Mason.

Comentarii