25.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleFiica lui Michael Jackson, victimă a unui hărţuitor

Fiica lui Michael Jackson, victimă a unui hărţuitor

Potrivit documentelor depuse în instanţă, obţinute de TMZ, bărbatul se numeşte Nicholas Lewis Stevens şi o urmăreşte pe Paris de mult timp, la studioul de înregistrări unde aceasta lucrează, iar, într-o zi, a aşteptat-o în faţa clădirii 15 ore.

Potrivit documentelor, un prieten al lui Paris l-a întrebat ce face acolo, iar acesta i-a spus că o hărţuieşte pe tânără, folosind un limbaj vulgar.

Lewis a fost arestat după ce i-ar fi spus lui Paris Jackson: “Până la noapte se va termina, cu ea alături sau cu o armă”.

Judecătorul a emis un ordin de restricţie temporar, care îi interzice lui Lewis să se apropie la mai puţin de 150 de metri de Paris Jackson, valabil până la o audiere stabilită pentru sfârşitul lunii iulie.

Paris-Michael Katherine Jackson, născută pe 3 aprilie 1998, este actriţă şi model. Este cel de-al doilea copil şi singura fiică a lui Michael Jackson – decedat în iunie 2009, la vârsta de 50 de ani – şi a lui Debbie Rowe.

Cele mai citite

Armata israeliană a început evacuarea civililor din Rafah, înaintea unei posibile ofensive

Armata israeliană a început evacuarea civililor din orașul Rafah, aflat în sudul Fâșiei Gaza, aparent în cadrul pregătirilor pentru o operațiune militară în această...

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...

Ambasada britanică prezintă un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, în cinstea Paștelui ortodox

Ambasada Marii Britanii la București a creat un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, pentru a marca Paștele ortodox. Paddington este o jucărie de pluș...
Ultima oră
Pe aceeași temă