37.1 C
București
joi, 11 iulie 2024
AcasăLifestyleFashionTransformă-ţi rochia de mireasă din vis în realitate! Ce sfaturi are designerul...

Transformă-ţi rochia de mireasă din vis în realitate! Ce sfaturi are designerul momentului despre alegere?

Ziua Nunţii este un moment la care cele mai multe dintre noi visează încă de mici, iar rochia de mireasă este, fără doar şi poate, piesa de rezistenţă a evenimentului, pe care, nu de puţine ori, ne-o închipuim în fel şi chip! Există atâtea modele, încât, cel mai probabil, ni se pare imposibil să alegem doar unul. Şi totuşi, trebuie! Iar primul pas este să ne orientăm către cei care ne pot transforma ideile legate de rochia perfectă în realitate. Aryanna Karen recomandă ca întotdeauna alegerea ei să fie făcută cu inima: o rochie de mireasă trebuie privită cu aceeaşi plăcere şi în ziua nunţii, şi peste ani, atunci când ne va trezi cele mai frumoase amintiri. În rândurile următoare, designerul care îmbracă miresele din 2014 încoace ne ghidează paşii pentru a înţelege ce înseamnă procesul creării rochiei perfecte pentru fiecare dintre noi!

Cu cât timp înainte de nuntă este recomandat să ne preocupăm de achiziţia unei rochii de mireasă pentru a fi sigure că o vom avea la timp?

Pentru că fiecare mireasă îşi doreşte ca rochia ei să fie specială, recomandăm ca plasarea comenzii să fie realizată cu 6-8 luni înainte de nuntă. Majoritatea comenzilor implică inserarea de aplicaţii cusute de mână, care, desigur, cer timp şi migală atunci când îţi doreşti ca rezultatul să fie unul de excepţie.

Cât de mult se poate modifica o rochie de mireasă?

Rochiile se ajustează chiar în apropierea marelui eveniment, astfel încât mireasa să se poate ocupa de remodelarea siluetei şi după plasarea comenzii. Rochiile pot fi adaptate în totalitate, deci nu facem doar mici modificări, astfel încât rezultatul final să complimenteze clienta şi să o facă să se simtă cu adevărat special!

În medie, cât durează o probă şi de ce este esenţial să vedem mai multe rochii de mireasă, înainte de a lua decizia finală? 

În general, proba durează o oră, timp în care viitoarea mireasă are ocazia să probeze toate modelele dorite. Alegerea este de tipul „văzând şi făcând”, pentru că unele mirese descoperă chiar în momentul probei că rochia la care au visat dintotdeauna nu li se potriveşte din niciun punct de vedere. Tocmai de aceea, este esenţial să pui la dispoziţia lor o paletă largă de opţiuni, pentru ca ele să se orienteze către cea în care se regăsesc complet. În acest sens, în showroom-ul nostru există, în permanenţă,  peste 100 de modele.

rochia de mireasă

Ce recomandaţi clientelor să aibă la ele în momentul probei?

Recomandăm să vină însoţite de… bună dispoziţie şi să aibă alături persoane pozitive. De restul, ne ocupăm noi: avem pantofi de toate mărimile, crinoline, jupoane. Rochiile au inclusiv sutien încorporat pentru susţinerea şi augmentarea bustului, deci practic miresele nu vor avea nici această grijă în ziua nunţii lor.

Cât de mult contează consultanţa pe care o oferiţi clientelor, în alegerea rochiei de mireasă potrivite? Care este feedback-ul lor?

Alegerea unei rochii de mireasă este, fără doar şi poate, un proces elaborat, care nu are legătură cu sesiunile uzuale de shopping, tocmai de aceea consultanţa capătă un rol atât de important în toată această ecuaţie: doar alături de consilieri empatici, care să îţi ofere suportul necesar, vei putea opta pentru rochia care cu adevărat să te reprezinte şi să te avantajeze. Punem accent pe nevoile mireselor şi nu uităm nici de dorinţele lor, pentru că, până la urmă, nunta este doar despre ele, despre gusturile, visele şi speranţele lor!

rochia de mireasă

Contează confortul sau eleganţa unei rochii? Ce recomandaţi mireselor pentru a străluci, cu adevărat?

Putem spune că ambele sunt importante, dacă este să ne uităm la cât de mult durează nunţile în România: nu de puţine ori astfel de evenimente se întind chiar şi pe 24 de ore. Astfel, le recomandăm mireselor să pună accent atât pe confort, cât şi pe eleganţă! Nu există lux fără confort, de aceea ne străduim să oferim întotdeauna rochii care sunt strălucitoare şi comode, în egală măsură.

Cum pot proceda miresele care doresc o rochie Aryanna Karen? Unde pot găsi colecţiile şi cum pot face o programare?

Rochiile Aryanna Karen sunt disponibile exclusiv în showroom-ul nostru din Bucureşti. Pentru o programare, doritoarele pot accesa www.aryannakaren.ro, acolo unde au disponibile toate variantele de contact.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă