23.8 C
Bucharest
Tuesday, 26 September 2023
HomeLifestyleFashionIată cum trebuie să arate croiala unei rochii de mireasă prințesă!

Iată cum trebuie să arate croiala unei rochii de mireasă prințesă!

Anul acesta îți vei însoți fericită “prințul” inimii tale spre altar? Îți dorești o nuntă de poveste și o ținută cu care să îi cucerești pe toți cei din jur? Optează pentru una dintre cele mai spectaculoase rochii de mireasă prințesă! Stilul princiar evidențiază perfect echilibrul dintre confort și eleganță și se potrivește mănușă oricărui tip de siluetă. Elementele de design specifice nu se demodează niciodată și rămân mereu în tendințe. Iată cum trebuie să arate croiala acestor rochii pentru a fi o prințesă veritabilă! 

Care sunt elementele cheie pentru un look desprins din basme?

Există 5 elemente cheie care trebuie regăsite în croiul unei rochii de mireasa printesa.

  1. Decolteul și decupajele

Cel mai romantic element este decolteul. Acesta joacă un rol esențial în întreaga ținuta, accentuând splendid notele feminine, delicate și senzuale. Prin forma și adâncimea decolteului, un designer poate avantaja perfect orice mireasă, indiferent de înălțimea sau de silueta sa. Minione, înalte, zvelte sau rubensiene, toate pot fi adevărate dive în ziua grandiosului eveniment, dacă este ales cel mai potrivit croi.

Stilul prințesă presupune ca decolteurile în V, rotunde sau subtile și decupajele adânci sau în formă de inimă să se armonizeze sublim cu volumul fustei, pentru a crea un impact vizual de o frumusețe ireală. În toată această ecuație, corsetul și accesoriile aplicate trebuie să completeze impecabil imaginea de vis a celei ce îmbracă o astfel de creație vestimentară.

2. Corsetul și efectul de strălucire

Modelele de rochii de mireasă prințesă cu corset din tulle si broderie aplicată manual sunt ideale pentru o apariție memorabilă. În colecțiile acestui an, vei remarca topuri senzaționale realizate din tulle nude de construcție, pe care s-au modelat broderii din pietre, pentru a oferi iluzia unui corset cu decolteu adânc în V sau corsete în formă de inimioară cu decolteu adânc și cordon în talie. Broderiile, mărgelele și pietrele strălucitoare sunt nelipsite din aceste ținute, oferind un plus de strălucire, autenticitate și distincție. În mod egal, artificiile artistice, precum peliculele de sclipici care acoperă bustul și dantela 3D, transmit ideea unei vestimentații inspirate din poveștile nemuritoare.

rochii de mireasa printesa

3. Materialele

După cum poți observa deja, în confecționarea acestor modele predomină frecvent câteva materiale de top, ca de pildă dantela, satinul, tulle-ul și taftaua. Specialiștii spun că dantela, tulle-ul și broderia creează rochia perfectă de mireasă. De asemenea, satinul este una dintre cele mai somptuoase țesături pe care o poți cumpăra. Materialul este excelent pentru abordarea stilului prințesă, deoarece menține ireproșabil forma A-line și are o strălucire captivantă.

4. Volumul fustei

Modelele de rochii de mireasă prințesă se disting clar prin fustele pline, voluminoase. Cel mai iubit model al anului 2022 revine și în 2023 cu o reinterpretare ingenioasă a asimetriei straturilor vaporoase de material ale fustei. Alături de acest model, stă cu mândrie și cel cu aplicații din dantelă care cad ușor pe fustele din tulle circular, pentru un efect 3D magnific. Colecțiile abundă în fuste ample din tafta, cu sau fără cute în talie, completate de trene executate cu măiestrie pentru a garanta un plus de volum și fast.

5. Forma fustei

Desigur, croiul prințesă este creat cu ajutorul formei A-line. Armonia dintre corset și fusta amplă flatează poetic talia, evidențiind o siluetă sculptată parcă de un mare artist. Croiul subliniază finețea trăsăturilor feminine și oferă o eleganță princiară.

Rafinamentul unei rochii de mireasă prințesă garantează succesul tău într-o zi atât de specială. Îmbracă un model din această categorie și vei străluci ca o nestemată din coroana regală.

Cele mai citite

Antonio Tajani apreciază solidaritatea franceză în problema migranților, dar a criticat Grermania

Şeful diplomaţiei italiene Antonio Tajani şi-a exprimat luni satisfacţia în legătură cu "solidaritatea" franceză în problema migranţilor şi a criticat Germania, acuzată că finanţează...

Legea austerității, criticată dur de ministrul Justiției: „Are nevoie de avizul CSAT”

Ministerul Justiției a declarat că, în ceea ce privește impozitarea simultană a băncilor pe baza cifrei de afaceri și a profitului, este necesară...
00:00:19

Un jurnalist din Hong Kong a fost condamnat pentru obstrucţionarea poliţiei

Un jurnalist din Hong Kong a fost condamnat pentru obstrucționarea poliției anul trecut, în septembrie, în ceea ce este cunoscut ca un caz de...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies