Extinde-ți afacerea cu Life Dental Spa!

Life Dental Spa este brand-ul sub care activează mai multe clinici stomatologice laser din București și din Iași. Cu o experiența de peste 12 ani, Life Dental Spa reprezintă un model de standard medical și de management excelent!

Share

Rl online 0 comentarii

26.02.2021 - 10:39

Conducerea Life Dental Spa oferă posibilitatea de francizare antreprenorilor dornici de succes, precum și medicilor care își doresc îmbunătățirea performantelor clinicii actuale ori deschiderea propriei afaceri. Cu un plan bine pus la punct și cu o organizare bazată pe rezultate, franciza Life Dental Spa reprezintă soluția ideală!

 

Experiență de peste un deceniu

SC INTEGRA MEDICAL SERVICES SRL este firma din spatele brand-ului Life Dental Spa, aceasta luând naștere în 2008. De atunci, echipa de medici stomatologi țin pasul cu evoluția tehnologică în domeniul medicinii dentare, Life Dental Spa fiind printre primele clinici din România care au implementat cu succes laserul stomatologic în practica zilnică!

Laserul stomatologic este un instrument inovator, nou și minim-invaziv, care a schimbat complet percepția pacienților cu privire la tratamentele stomatologice. Laserul folosește lumina cu diferite lungimi de undă, în detrimentul vibrațiilor și al rotațiilor, pacientul având parte de un confort maxim în timpul ședințelor de tratament!

- Aproximativ 95% dintre pacienții care au ales clinicile stomatologice Life Dental Spa au declarat că tratamentul cu laserul dentar a fost LIPSIT DE DURERE

- Aproximativ 95% dintre pacienți au încredere în clinicile stomatologice Life Dental Spa când vine vorba de tratamente biocompatibile și minim-invazive, realizate cu ajutorul laserului dentar!

- Aproximativ 90% dintre pacienții care au călcat pragul clinicilor Life Dental Spa din București și din Iași au apreciat în mod deosebit nivelul comunicării medic-pacient

Alege să-ți extinzi afacerea cu ajutorul francizei Life Dental Spa pentru a avea parte de succes financiar!

 

De ce să alegi franciza Life Dental Spa?

Experiența de mai bine de 12 ani, managementul excelent și profesionalismul echipei medicale au contribuit la succesul clinicilor stomatologice Life Dental Spa. Acum, conducerea clinicilor a decis să ofere posibilitatea investitorilor  posibilitatea de francizare.

Franciza Life Dental Spa oferă numeroase avantaje antreprenorilor pasionați:

- Cu 3 unit-uri dentare, cifra de afaceri poate trece de 1 milion de euro pe an

- Echipa de medici beneficiază de training oferit de însăși fondatoarea Life Dental Spa, dr. Crisitina Obreja, pentru a putea utiliza corect terapia laser în majoritatea specializărilor stomatologice (parodontologie, chirurgie dentară, etc)

- Marketing specializat, realizat pe social media, TV, outdoors

- Implementarea procedurilor și a protocoalelor pregătite și verificate

- Programarea pacienților și monitorizarea încasărilor și a cheltuielilor nu reprezintă o problemă, grație implementării unui software specializat pentru organizare internă

- Return of investment în aproximativ trei până la șase luni

- Minim 20% profitabilitate

- Personalul administrativ beneficiază de training-uri oferite de conducerea Life Dental Spa

Avantajele brandului Life Dental Spa  sunt demne de luat în considerare atunci când vine timpul investiției într-un brand național. Alege franciza Life Dental Spa și beneficiază de avantajele unei afaceri de succes!

Comentarii