28.9 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăLifestyleEUROPA LEAGUE. CSMS Iași - Hajduk Split 2-2 un egal cât o...

EUROPA LEAGUE. CSMS Iași – Hajduk Split 2-2 un egal cât o înfrângere

CSMS Iaşi a jucat în premieră joi seară în cupele europene în prima manșă din turul doi preliminar al Ligii Europei. Ieșenii au terminat la egalitate 2-2 cu croații de la Hajduk Split după ce au condus cu 2-0 la pauză. 

Andrei Cristea a deschis scorul în minutul 19, după insistenţa lui Piccioni. Italianul a dus apoi scorul la 2-0 din pasa excelentă a lui Vasile Gheorghe.

Oaspeții au fost aproape de a reveni pe tabela de marcaj, la execuţia francezului Tudor Fran. Atacantul gazdelor Andrei Cristea a ratat apoi incredibil din apropiere, la centrarea excelentă a lui Bole.

Intrat la pauză, camerunezul lui Hajduk, Franck Ohandza, a redus imediat din diferenţă la o gravă eroare în defensiva băieților pregătiți de italianul Nicolo Napoli.

Ieşenii au trecut din nou pe lângă gol la lovitura de cap a lui Frăsinescu, în timp ce bosniacul Kozulj a şutat peste poarta lui Grahovac. La debutul în tricoul moldovenilor, Dan Roman a ratat o ocazie imensă.

Grahovac a fost întrebuinţat serios pe final, dar partida s-a terminat la egalitate, 2-2, după ce Grahovac a gafat în ultimul minut al prelungirilor, la şutul de la distanţă al lui Said.

Returul de la Split, care va decide echipa calificată în turul trei preliminar din Europa League, se anunță infernal pentru CSMS Iași care va trebui să facă față unei atmosfere incendiare în tribunele arenei din Croația.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă