15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleEchipamente de protecție de la SafetyOne, perfecte pentru sezonul rece

Echipamente de protecție de la SafetyOne, perfecte pentru sezonul rece

În acest fel, SafetyOne reușește să echipeze muncitorii din România pentru care programul de lucru din timpul iernii nu este unul prea blând.

Confortul termic este cel asupra căruia trebuie să fie luate primele măsuri pe timp de iarnă. Echipamentele de protecție sunt concepute cu scopul de a menține temperatura corpului în parametri optimi și, în același timp, să ofere protecție sporită împotriva intemperiilor și a altor factori externi periculoși.

Generalități privind echipamentele de protecție

Echipamentul Individual de Proiecte (EIP) include toate tipurile de echipamente ce urmează a fi utilizate de lucrători, cu scopul de a fi protejaţi de pericole.

Gama de echipamente de protectie de la SafetyOne cuprinde o sumedenie de modele care, potrivit Inspecției Muncii, trebuie să fie utilizate doar de o singură persoană. Excepție de la această regulă fac echipamentele de protecție ce nu pun în niciun fel în pericol sănătatea şi igiena celui ce urmează să le poarte.

Prin Echipament Individual complet de Protecție înțelegem complexul de echipamente pentru protecția capului, picioarelor, ochilor și a feței, masca pentru protecție respiratorie, dar și echipamentul pentru protecția corpului.

La SafetyOne regăsesc cei interesați toate aceste echipamente de protecție. Vorbim de mănuși din materiale înalt calitative, atât clasice, cât și cele anti-impact și antităiere, măști pentru protecție respiratorie, atât de unică folosință, cât și cele speciale, cu filtre. Mai mult decât atât, SafetyOne furnizează și echipamente pentru protecția urechilor, a capului și a ochilor – tipologie diversă, produse ce au prețuri pliabile pe orice buget și, bineînțeles, înalt calitative. Protecția genunchilor, protecţia umerilor pot fi asigurate de asemenea cu echipamentele de protecție disponibile pe safetyone.ro.

Încălțămintea de protecție – în oferta SafetyOne

SafetyOne își întâmpină publicul țintă cu diversitate și la capitolul incaltaminte de protectie. Vorbim de modele ce împiedică pătrunderea apei sau umezelii, protejează împotriva materialelor fierbinți topite sau incandescente, despre cele care oferă protecţie sporită pentru o  anumită zonă  a piciorului, pentru degete, glezne și metatarsiene. Totodată, oferă protecție împotriva materialelor toxice, caustice sau iritante.

La nivelul tălpii vorbim de protecție împotriva uzurii. În funcție de domeniul de activitate există şi alte câteva repere şi pretenţii, spre exemplu talpa să aibă aderenţă pe anumite tipuri de suprafeţe. Încălțămintea de protecție de la SafetyOne este antistatică și împiedică chiar și alunecarea.

Filtrul de căutare din cadrul site-ului oficial este un real ajutor pentru cei mai necunoscători. Pot alege cu ajutorul său modelul de interes. De asemenea, în cadrul aceluiași magazin online sunt disponibile și accesorii pentru încălțăminte, iar ghidul de clasificare pentru încălțămintea de protecție poate fi relevant pentru toți ce își doresc să facă achiziții corecte.

Pentru că vorbim de încălțăminte provenită de la producătorul Portwest, un nume reper pe această piață de profil, modelele disponibile pe safetyone.ro îndeplinesc toate standardele calității. Mai multe detalii despre produse şi cum pot fi acestea personalizate regăsim direct în cadrul site-ului oficial.

Contact SafetyOne

Showroom: Strada Oituz 34A, Constanța

0800 800 047

sales@safetyone.ro

Cele mai citite

Curiozități despre Paștele Catolic: de la tradiții în Marea Britanie până la ouăle de ciocolată din Statele Unite.

Paștele catolic în 2024 se sărbătorește duminică, 31 martie. Iată 12 lucruri interesante despre Paștele Catolic: Fiecare copil din Marea Britanie primește în medie 8,8...

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...

Te confrunți cu durere la nivelul genunchiului? Cum recunoști ruptura de menisc și ce poți face pentru a o trata

Durerile articulare pot apărea foarte frecvent ca urmare a unei serii largi de cauze și factori de risc, ceea ce înseamnă că pentru a...
Ultima oră
Pe aceeași temă