9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleEcaterina Ladin, Dalida din „Las Fierbinți”, a născut

Ecaterina Ladin, Dalida din „Las Fierbinți”, a născut

În vârstă de 37 de ani, actrița a adus pe lume un băiețel săntos. Anunțul nașterii a fost făcut de ea, printr-o postare pe Instagram unde a fotografiat piciorușele bebelușului alături de care a scris un mesaj emoționant: „…până la lacrimi mi-e dragă viața!”.

 

„Trebuie să nasc la începutul lui martie. Mai sunt vreo trei-patru săptămâni, dacă stau cuminte. Dacă nu, poate vine mai devreme. Știm ce nume îi punem copilului, e un nume românesc, de sfânt, ca și la primul copil. Nu îl spun încă. Eu nu am avut nimic de spus, soțul a propus numele, eu am spus: da. Dacă o să ne dea Dumnezeu o fată, o s-o numesc eu’, spunea actrița, invitată în emisiunea „La Măruță’, de la PRO TV, în urmă cu doar câteva zile.

 

Ecaterina și partenerul ei de viață sunt căsătoriți din 2015. Cei doi mai au un băiețel în vârstă de 4 ani, Marcu.

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă