38.9 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăLifestyleDorian Popa dă din casă! A ajuns celebru, dar nimeni nu știe...

Dorian Popa dă din casă! A ajuns celebru, dar nimeni nu știe prin ce dramă a trecut

Simpaticul Cheluțu, câinele-fenomen care a cucerit întreaga Românie cu talentul său actoricesc din videoclipul intitulat foarte plastic „Înoată Cheluțu”, nu a dus întotdeauna o viață de huzur, presărată cu plimbări exotice și crănțănele la discreție. 

Până la data redactării acestui material, melodia care descrie abilitățile de înotător a patrupedului a strâns nu mai puțin de 13 milioane de vizualizări pe Youtube.

Cățelul a fost adoptat de Dorian într-o stare extrem de proastă. Din spusele artistului, acesta suferea de mai multe afecțiuni și a avut nevoie de un timp îndelungat de spitalizare pentru a se reface. 

Îl știam pe Cheluțu încă de când era mic, el este luat de la o cunoștiință de-a mea, care probabil că nu a știut cum să se ocupe de el, pentru că bulldogii francezi sunt foarte greu de întreținut, sunt foarte pretențioși… Avea și nițel sânge când l-am adoptat eu, pentru că din cauza mâncării variate evident că organismul a făcut reacții adverse, ficatul era mărit, dar le mulțumesc din suflet celor de la Clinica facultății de medicină veterinară, care au fost niște drăguți, doctorii și rezidenții care activează acolo, pentru că a stat o lună jumătate acolo după ce l-am adoptat anul trecut, în iunie.

Și după o lună și jumătate și o cheltuială destul de serioasă, nu o să o menționăm acum, s-a făcut bine băiatul meu, după care a mai stat puțin la părinții Claudiei (n.r. iubita artistului), întrucât nu aveam casa gata, promițându-mi că de îndată ce va fi casa gata va veni și Cheluțu imediat”, a povestit Dorian Popa, potrivit impact.ro.

Dorian Popa a ținut să explice și modul în care a ales să îl numească „Cheluțu” pe simpaticul cățeluș. „Este foarte simplă povestea, eu când l-am văzut prima oară după gratii, pentru că făcea numai năzbâtii, el nu mai avea păr unde a avut acele eczeme, dermatite, și normal că vindecându-se, părul nu i-a apărut, întrucât rădăcina a fost neutralizată. Și i-am zis de când l-am văzut, pe tine o să te cheme Chelu. Și din Chelu am ajuns la derivatul Cheluțu, pentru că așa-s diminutivele, mai dulci”, a explicat Dorian Popa.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă