12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăLifestyleDiletta Leotta, prădată de hoți

Diletta Leotta, prădată de hoți

Cea mai sexy prezentatoare din Italia a scăpat de restricțiile impuse de guvernul de la Roma, dar a primit o nouă „lovitură”. Casa din Milano a Dilettei Leotta a fost călcată de hoți, iar pagubele sunt însemnate.

Dacă până acum era victima hackerilor, care în două rânduri au publicat imagini intime cu jurnalista sportivă, de această dată expunerea mediatică intensă de care are parte frumoasa italiancă le-a dat idei hoților, care au pătruns în locuința acesteia.

Potrivit presei din „Cizmă”, casa blondinei a fost spartă în timpul nopţii şi hoţii i-au furat bijuterii şi bunuri în valoare de 150.000 de euro. Marele noroc al hoților a fost acela că iubitul vedetei TV, pugilistul Daniele Scardina, nu s-a aflat în locuința conjugală în timpul spargerii.

Absolventă de drept, Diletta s-a făcut remarcată la Sky Sport, iar după o perioadă a fost „transferată” de postul TV DAZN, acolo unde prezintă o emisiune dedicată meciurilor din Serie A.

Anul trecut, la un meci din campionatul Italiei la care a fost prezentă, suporterii echipei Napoli i-au dedicat un refren cu conotaţii sexuale, aceștia cerându-i sexy-jurnalistei să le arate bustul generos cu care a înzestrat-o „Mama Natură”.

Diletta a fost totuși consolată de cei peste 6.6 milioane de fani care îi urmăresc postările zilnice de pe Instagram.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă