12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăLifestyleDescoperire neaşteptată făcută în cala de bagaje a unui avion de pasageri

Descoperire neaşteptată făcută în cala de bagaje a unui avion de pasageri

Tânărul în vârstă de 23 de ani este un angajat al companiei aeriene (subsidiară a American Airlines) care a adormit în cala avionului Boeing 737-800 după ce a încărcat bagajele, potrivit USA Today. Aparent, bărbatul a lucrat singur, deoarece nimeni nu şi-a dat seama că a rămas acolo.

La Chicago, bărbatul a fost preluat de poliţie şi i s-a propus să primească îngrijiri medicale, pe care le-a refuzat. Tânărul a declarat că a adormit în cală deoarece cu o zi înainte a consumat mai mult alcool decât trebuia.

Angajatul s-a întors la Kansas City, oraş aflat la o distanţă de 820 de kilometri de Chicago, cu acelaşi avion, dar nu în cală, ca la venire, ci în cabină.

Bărbatul a fost suspendat de la locul de muncă până când ancheta declanşată în urma incidentului va fi finalizată.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...

Incredibil! Alexandru Rafila a semnat, pe furiș, Strategia de Cooperare 2024-2030 a României cu OMS

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a semnat recent, pe ascuns, un document extrem de important, în numele României, fără să existe transparență publică, dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă