15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleDelia a dezvăluit că suferă de misofonie

Delia a dezvăluit că suferă de misofonie

Cântăreața a postat o serie de Instastories cu mai multe informații despre această afecțiune. Conform unui articol pe care artista l-a publicat, „de cele mai multe ori acesta este un sunet oral – zgomotul pe care anumite persoane îl produc când mănâncă, respiră, mestecă, cască sau fluieră. Alteori, factorul declanșator poate fi cauzat de mici mișcări repetitive – cineva care se foiește întruna, bâțâie din picioare sau te „atinge” în mod constant pentru a îți capta atenția.”

 

Astfel, misofonia este o tulburare în care anumite zgomote pot declanșa o serie de reacții pe care ceilalți le pot percepe ca fiind exagerate.

 

 

 

Dezvăluirea a fost făcută de artistă la scurt timp după întoarcerea din vacanța exotică petrecută alături de soțul ei în Zanzibar. În prezent, Delia este în vacanță în Cancun, Mexic.

Deși adoră vacanțele exotice, în urmă cu câteva săptămâni, Delia povestea fanilor săi că are și anumite frici atunci când ajunge pe meleaguri necunoscute.

„Îmi e frică de pești, îmi e frică de insecte, de raci, îmi e frică de toate. Dar nu mi-e frică rău, doar așa un pic, am o stare, un stres mic. Eu sunt în armonie cu natura, iubesc natura, dar nu îmi place să știu că acolo unde dorm în cuib am pe plasa patului moluște și gărgăuze. Îmi e frică în apă doar când apa este foarte clear și văd chestii, apar tot felul de pești, tot felul de lucruri care vin să mă atace.”

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Rusia ar putea ataca Polonia dacă NATO ar aduce acolo arme nucleare

Rusia amenință că va ataca o țară membră a Alianței Atlanticului de Nord (NATO). Vice-ministrul rus de Externe a spus că acest lucru se...

Colliers: Numărul locuinţelor vândute în Bucureşti, în creştere cu 18% în primul trimestru din 2024

Piaţa rezidenţială a început anul 2024 în forţă, cu un prim trimestru încheiat cu o creştere de 18% a numărului tranzacţiilor cu apartamente în...
Ultima oră
Pe aceeași temă