14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleDe ce ne îndrăgostim doar de trei ori în viață

De ce ne îndrăgostim doar de trei ori în viață

Prima dragoste apare atunci când suntem tineri.

Este cunoscută și sub numele de iubire idealistă. Este ca un fel de poveste, un basm. Credem că găsim persoana perfectă pentru noi. Care este problema majoră cu acest tip de dragoste? Se bazează exclusiv pe modul în care te văd ceilalți oameni mai degrabă decât cum te simți de fapt.

Cel de-al doilea tip de dragoste este cea în care simți că viața te lovește.

Se numește dragostea grea. Aceasta este cea care ne permite să ne dezvoltăm sexualitatea, să ne conturăm dorințele și să ne răspundem la întrebarea: “Cine sunt cu adevărat?”. Uneori, în timpul relației, crezi că destinul v-a făcut să vă întâlniți pentru a fi împreună toată viața. Iar alteori ai vrea să te muți pe altă planetă pentru a fi departe de relație și de toate problemele. Este o dragoste pasională, dar greșită și dureroasă. S-ar putea să vă despărțiți, să vă împăcați și iar să vă despărțiți.

De fiecare dată însă realizezi că această iubire nu are un viitor. Odată cu această iubire înveți foarte multe lucruri despre propria persoană și știi cu adevărat ce vrei în viață de acum înainte.

Cea de-a treia iubire apare de nicăieri.

Când te întâlnești cu această persoană, nu te-ai gândi că vei ajunge să fiți împreună. Poate că nu cauți o relație sau crezi că personalitățile voastre opuse sunt prea puternice pentru a fi în același cuplu, dar atunci când conexiunea se activează, vă lovește pe amândoi. Atunci când începeți să ieșiți la întâlniri, vă potriviți perfect. Personalitățile voastre merg mână în mână.

Vă complimentați reciproc forțele și slăbiciunile și simțiți că ați putea face orice. Vă simțiți bine. Și așa ar trebui. Ați trecut prin probleme, despărțiri și oameni care au încercat să profite de voi. Dar acum, te cunoști mai bine decât niciodată și, cel mai important, știi în adâncul sufletului tău că vrei să îți petreci restul vieții cu această persoană cu adevărat specială.

Toate aceste iubiri au motivele lor, iar lecțiile pe care le înveți în fiecare fază nu fac decât să te ajute să te maturizezi. Nicio iubire nu un capăt de lume, iar fiecare relație în parte este doar un pas înainte pentru tine.

Cele mai citite

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...
Ultima oră
Pe aceeași temă