Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

De ce este somnul atât de important

Somnul este cel mai important pentru avea randament în fiecare zi la orice fel de activitate. Pielea ta are nevoie de somn pentru a se regenera, iar atunci când îi dai somnul necesar, pielea ta începe să se refacă încetul cu încetul.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 14.08.2018 - 15:57

Mai jos sunt doar câteva dintre motivele pentru care somnul trebuie să reprezinte o prioritate pentru tine.

Vei avea un ten mai sănătos

Mai mult somn înseamnă o piele mai curată. Somnul insuficient poate induce o stare de stres, care cauzează coșuri și puncte negre, chiar și în cazul adulților.

Rezultatele unuii studiu au indicat faptul că studenții sunt cei mai expuși unor astfel de probleme, în special în timpul sesiunilor de examene.

Ochii vor fi mai luminoși

Cel mai adesea, cearcănele negre care se formează în jurul ochilor sunt ereditare, dar ele pot deveni și mai pronunțate dacă nu te odihnești suficient. Pentru a le ameliora, folosește un strat subțire de cremă pentru ochi si fond de ten.

Vei începe să arăți din ce în ce „mai bine”

Sigur, este posibil ca tu să nu te simți obosită dar prietenii, familia și colegii de serviciu vor observa imediat că nu te-ai odihnit îndeajuns.

O echipă de cercetători din Suedia a rugat un grup de studiu să se uite la un grup de poze cu oameni obosiți și unul cu oameni care dormiseră 8 ore pe noapte. Cei care dormiseră noaptea păreau mai sănătoși și mai puțin obosiți, și mult mai atractivi.

Comentarii