9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleDe ce aveti nevoie de robinetii motorizati de la Shop Einstal?

De ce aveti nevoie de robinetii motorizati de la Shop Einstal?

Orice sistem de instalatii, fie ele hidrologice, termice sau sanitare, este alcatuit din mai multe piese care, alaturate, fac in asa fel incat acesta sa dea randamentul dorit. In momentul in care una dintre aceasta nu mai functioneaza corespunzator, intregul sistem poate fi dat peste cap.

Instalatia de alimentare cu apa

Alimentarea cu apa este un subiect de interes general. Cu totii o folosim fie pentru consum, pentru a iriga anumite suprafete de teren, fie este utilizata in diverse industrii.

Daca e sa vorbim de instalatiile de alimentare cu apa rece sau calda, trebuie sa stim din start ca acestea trebuie sa indeplineasca anumite conditii pentru a functiona corespunzator. Iata cateva dintre acestea:

     – Sa aiba rezistenta si sa fie stabile;

     – Sa aiba o durata mare de viata, iar intretinerea acestora sa fie usor de facut;

     – Estetic vorbind, sa aiba un aspect placut;

     – Sa nu afecteze in niciun fel mediul inconjurator;

     – Sa fie economica, atat din punctul de vedere al executiei, cat si al intretinerii.

In cadrul acestor tipuri de instalatii sunt cuprinse atat instalatiile exterioare, cat si cele interioare.

Rolul robinetilor motorizati pentru apa

Sunt o multime de sectoare de instalatii de alimentare cu apa in cadrul carora pot fi folositi robinetii motorizati. Daca e sa ne raportam la destinatia precisa a acestora, putem afirma faptul ca robinetii motorizati sunt utilizati pentru a regla si a imbunatati instalatiile de incalzire, instalatiile ce folosesc apa incalzita sau pe cea rece si sistemele de automatizare.

De ce ar trebui sa folosim robinet motorizat? Cu ajutorul acestora reusim sa economisim atat energie si apa, cat si timp. Prin reglajele ce le facem la acestia putem avea controlul consumului de apa, fapt ce va determina plata unor facturi mai mici la furnizorii nostri.

Structura compacta pe care acesti robineti o au fac in asa fel incat instalatia de apa sa fie cu mult simplificata. In plus, atunci cand inchidem robinetul, acesta va proteja sistemul impotriva supraincarcarii.

Shop Einstal – eshop-ul cu robineti motorizati de calitate

Instalatiile de alimentare cu apa trebuie sa fie durabile si acest lucru se intampla doar atunci cand piesele din componenta acestora sunt de calitate. Din acest motiv, atunci cand alegem robinetii motorizati pe care urmeaza sa ii montam, trebuie sa fim atenti ca acestia sa se supuna acelorasi rigori.

O recomandare este sa ii achizitionam din cadrul magazinului online Shop Einstal – unul dintre liderii de pe piata din Romania in ceea ce priveste instalatiile termice, electrice si sanitare. In cadrul acestuia regasim numai produse de calitate, menite a fi folosite un timp indelungat si care provin de la producatori renumiti si de incredere pe aceasta nisa.

Printre produsele cele mai utilizate de catre clientii Shop Einstal se numara robinetul motorizat 1 ¼ cu 3 cai si robinetul cu sfera motorizat 2 cai MF 1. Iata cateva caracteristici ale acestora:

        – Robinet motorizat 1 ¼ cu 3 cai – este actionat de servomotor detasabil, avand la interior un              filet de racordare 1“1/4. Suporta o temperatura a lichidului de la -20C si pana la +120C.            Consuma doar 4 w, avand o presiune maxima de 10 bar si o tensiune de 230 V. Inchiderea si              deschiderea robinetului se vor realiza fiecare in 60 de secunde.

        – Robinet cu sfera motorizat 2 cai MF 1 – poate fi utilizat in cadrul instalatiilor de incalzire, in              cele de alimentare cu apa rece sau calda sau in cele de automatizare. Suporta lichid avand                temperatura intre -10C si +100C. Face parte din clasa de protectie II, grad de protectie                IP54, timpul sau de rulaj este de 50 de secunde si este alimentat electric la o tensiune de 230 V.

Date de contact Shop Einstal

Sediu: Soseaua Mihai Bravu, Nr. 540-562, Complex Impact Center, Sector 3, Bucuresti

Telefon: 0766.261.389 / 0786.124.777 / 0766.261.392

Site official: shop-einstal.ro

Email: office@einstal.ro

Cele mai citite

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii Această vacanță (27 aprilie-7 mai) va cuprinde atât ziua de 1 mai, cât și...
Ultima oră
Pe aceeași temă