3.6 C
Bucharest
Tuesday, 5 December 2023
HomeLifestyleDavid Villa, cel mai bun golgheter din istoria Spaniei, părăsește Europa

David Villa, cel mai bun golgheter din istoria Spaniei, părăsește Europa

David Villa, cel mai bun marcator din istoria naționalei Spaniei, a anunțat că se va despărți de culbul Atletico Madrid, alături de care a câștigat campionatul Spaniei și a jucat finala Ligii Campionilor în sezonul 2013-2014. 

Villa a anunțat oficial, pe site-ul clubului, că este stimulat de un nou proiect, motiv pentru care se va despărți de actualul său club.

"Sunt stimulat de un nou proiect. Este o oportunitate nouă pentru viaţa mea şi pentru cariera mea. Mulţumesc clubului, fanilor şi tehnicianului Diego Simeone, dar nu pot respinge această oportunitate. A fost un an fantastic şi voi fi mereu susţinătorul echipei Atletico Madrid", a spus Villa.

Presa spaniolă notează că Villa urmează să semneze un contract cu New York City FC, club din prima ligă americană, care deține o franciză de la Manchester City. 

Atacantul David Villa Sanchez a evoluat la Barcelona între 2010-2013, club alături de care a cucerit Liga Campionilor, dar și titlul în Spania. Villa a fost golgheterul Euro 2008 și al doilea marcator al Mondialului din 2010, când a devenit campion mondial alături de reprezentativa Spaniei. Cu 56 de goluri înscrise în 94 de partide el este golgheterul all-time al naționalei spaniole.

David Villa juca la Atletico Madrid din iulie 2013.

Cele mai citite

Cauți un Lamborghini Urus în leasing?

Odată cu schimbarea societății, se schimbă și plăcerile / gusturile oamenilor. Atunci când se hotărăsc să își achiziționeze o mașină, majoritatea caută ori după...
00:00:48

Un copil de două luni a fost rănit în lovitura israeliană din Khan Younis

Adnan, în vârstă de două luni, era tratat pentru rănile suferite în timpul unui atac aerian, în orașul Khan Younis din Gaza, luni (4...

Rusia – Ucraina, ziua 650: Ucraina, vizată de peste 20 de drone rusești

Ucraina susține că teritoriul său a fost vizat în timpul nopţii de 23 de drone de luptă ruseşti, precum şi de o rachetă.Un număr...
Ultima oră
Pe aceeași temă