19.6 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăLifestyleDani Oțil și iubita sa au anunțat sexul primului lor copil. Dezvăluire...

Dani Oțil și iubita sa au anunțat sexul primului lor copil. Dezvăluire într-un mod neașteptat!

Gabriela Prisăcariu a anunțat sexul primului ei copil, pe care îl așteaptă cu Dani Oți, la sfârșitul celui de-al doilea trimestru de sarcină.

Tânărul fotomodel în vârstă de 28 de ani și prezentatorul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” vor deveni părinții unui băiețel.

Anunțul a fost făcut din vacanța pe care cei doi o petrec în Dubai, printr-o postare în mediul online. Gabriela s-a fotografiat în brațele lui Dani Oțil, iar în descrierea fotografiei a scris: „#withmyboys😍”, adică „cu băieții mei”, semn că familia lor se mărește cu încă un băiat.

 

 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează un cuplu de mai bine de doi ani. Cei doi au păstrat mereu discreția mai ales atunci când vine vorba despre detaliile din viața lor personală. Cu toate acestea, de fiecare dată când au luat o decizie importantă au decis ca ei să fie cei care le comunică. Dani a cerut-o în căsătorie pe Gabriela la sfârșitul lui 2019, în timpul unei vacanțe din Mexic, iar sarcina Gabrielei a fost anunțată de cei doi tot în mediul online printr-o postare pe Facebook la finalul lunii martie.

„Am tot primit mesaje de genul : “sa te vad dupa ce faci un copil daca o sa mai arati asa!” Challange accepted!”, a fost postarea prin care cei doi anunțau că așteaptă primul lor copil.

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Ministerul Agriculturii, despre banii încasați de beneficiarii Fondului European Agricol pentru Dezvoltare Rurală

Beneficiarii Fondului European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) au primit în această săptămână în conturile bancare o nouă tranşă de plată în valoare totală...

Franța e gata să medieze între Israel și Hezbollah

Ministrul de Externe al Franţei, Stephane Sejourne, i-a cerut Israelului să facă publică poziţia sa cu privire la o propunere menită să dezamorseze tensiunile...

Elevii români, medaliați la Olimpiada Balcanică de Matematică. Mesajul ministrului Educației

O medalie de aur, patru de argint şi una de bronz au fost obţinute de elevii români la Olimpiada Balcanică de Matematică, desfăşurată zilele...
Ultima oră
Pe aceeași temă