18.5 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleDacă nu vara asta, atunci când?

Dacă nu vara asta, atunci când?

Cu siguranță crezi că ești safe dacă la birou eviți să ieși în evidență cu ținute mai colorate. Dar să știi că nuanțele tari nu sunt doar pentru vacanțe și ieșirile cu prietenii sau petreceri. De exemplu, poți purta o rochie înflorată sau o salopetă neagră cu flori albe, cum este cea de la Zara. Dacă dress code-ul impune mai multă sobrietate, poți merge pe varianta pantalonilor lungi, dar cu accente de culoare, cum sunt cei de la Framboise. Îi poți asorta cu cămăși office, cu kitten heels și o eșarfă prețioasă, urmând exemplul Efemere, sau cu bijuterii discrete, dar elaborate, cum sunt cele de la Tria Alfa. De asemenea, poți încerca la birou o rochie galbenă, verde, albastră sau mov, dacă mergi pe variantele cromatice îmblânzite (a se citi: pastelate), sau pe o combinație clasică și de efect: pantaloni albi și un top prețios, cum sunt noile tricouri de la Efemere ce combină mătasea fină cu desenele cunoscutului artist și designer Hamid Nicola Katrib.

Atunci când programul de la birou s-a terminat, ai liber la imaginație. Salopetele sunt la mare căutare vara aceasta, iar magazinele pun la dispoziție o mulțime de variante: de la roșu, la țesături înflorate, volane sau dungi, toate te scot din cotidian și te duc cu gândul la vacanță. Și pentru că a venit vorba de vacanță: în weekend, fie că mergi la plajă, ieși în parc, te vezi cu prietenii sau pur și simplu mergi la shopping, pantalonii scurți sunt un must have. Au fost ascunși mult timp în dulap, însă a venit vremea lor din nou. Din jeans sau din materiale fluide, din mătase sau vâscoză, aceștia trebuie scoși la plimbare. Nu-ți face griji că nu ai 90-60-90! Există materiale și croieli care avantajează siluete diferite, așa că sfatul meu este să mergi la shopping! Probează stiluri diferite și alege-l pe cel care te reprezintă. Pantalonii scurți pot fi combinați cu succes și cu topuri din bumbac, și cu cămăși. O ținută de efect se realizează prin combinarea lor cu un kimono colorat și o geantă tote. Ah, și platforme. Sau pantofi sport. Încearcă!

Eșarfa, un accesoriu retro cool

Ce îmi place la o eșarfă este că o poți pune la gât sau pe umeri când se lasă seara sau o poți folosi să-ți prinzi părul atunci când este prea cald. O poți lega la geantă, pentru a avea un look cool, sau o poți lega în loc de curea la pantaloni. Poate deveni o bustieră la plajă sau o bandană retro. Noua colecție Efemere este o explozie de culoare, așa că profită de ea!

Bijuteriile care îți completează look-ul!

Îndrăzneață, elegantă, timidă, discretă, cool – toate aceste mesaje pot fi transmise cu succes de bijuterii. Nu ai zice, nu-i așa? Dar așa este. O brățară statement poate transmite despre tine că ești o femeie căreia nu-i este teamă să se exprime. Cerceii atrag atenția asupra conturului feței, iar broșele au devenit acel accesoriu must have cool atât timp cât nu eziți să experimentezi. Bijuteriile semnate Tria Alfa trebuie să facă parte din arsenalul tău vestimentar tocmai din aceste motive.

Geanta roșie, când temperaturile cresc

Dacă ținutele tale sunt în mare parte monocrome, încearcă să le dinamizezi cu un accesoriu hot: geanta roșie. Poți alege o variantă mini pentru ținute elegante, una tote sau de dimensiuni medii pentru birou ori un sac pentru momentele de relaxare. Indiferent de alegerea ta, roșul este culoarea verii, deci folosește-o cu încredere.

Cele mai citite

Lumina Sfântă a fost adusă în Republica Moldova de un avion al României

Lumina Sfântă a fost adusă de la Ierusalim în Republica Moldova, în anul 2024, de un avion al României, anunță presa de la Chișinău. Cursa...

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...

Lumina Sfântă a fost adusă în Republica Moldova de un avion al României

Lumina Sfântă a fost adusă de la Ierusalim în Republica Moldova, în anul 2024, de un avion al României, anunță presa de la Chișinău. Cursa...
Ultima oră
Pe aceeași temă