27.1 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăLifestyleCurățenie și igienă cu produsele Sanito

Curățenie și igienă cu produsele Sanito

Un mediu curat este reprezintă primul pas pentru o viață sănătoasă. De aceea, fie că suntem acasă, la birou sau la cumpărături, întotdeauna apreciem curățenia și mirosul proaspăt.

Pentru cei care dețin orice fel de firma, de la magazine de vânzare cu amănuntul, la centre comerciale, spații medicale, clădiri de birouri, unități de învățământ sau unități de producție, este foarte importantă menținerea neîntrerupta a unui mediu de lucru curat pentru clienți, angajați sau pacienți. O atenție sporită trebuie acordată spațiilor sanitare, toaletelor. Pentru aceste tipuri de spații, este foarte important să se folosească numai produse igienice, care implică un contact limitat cu suprafețele.

Pentru astfel de spații, produse Tork sunt cele mai eficiente, fiind menite să ofere un efect imediat în timpul curățării. Când vorbim despre produsele Tork, ne referim la dispensere și dozatoare profesionale moderne, cu senzor pentru acționare, de consumabile de hârtie dedicate lor, săpun lichid antibcaterian sau săpun spumă, coșuri de gunoi elegante și multe alte accesorii menite să mențină igiena și curățenia.

Aceste produse sunt testate în laboratoare înainte de a fi comercializate, pentru a elimina orice reacție adversă. În general, săpunurile Tork sunt folosite în instituții sanitare, dar și în mediul Horeca sau în clădirile de birouri.

Un dozator pentru săpun este construit pentru a oferi un număr de avantaje în plus, în comparație cu un săpun normal dintr-un recipient. În primul rând, trebuie să luăm în calcul avantajele sanitare: un dozator cu senzor nu trebuie atins, iar săpunul lichid este distribuit într-o cantitate ideală direct în palmă. Același lucru este valabil și pentru dispenserele de prosoape de hârtie pliate, care sunt necesare uscării mâinilor, fără atingerea suprafețelor.

Aceset dispositive moderne pot fi folosite atât în locurile publice, precum baia unui restaurant, cât și în propria locuință.

Pe lângă aceste produse, foarte importante în menținerea curățeniei și a igienei, trebuie să luăm în calcul și consumabilele din hârtie Sanito, pentru ștergerea mâinilor și a suprafețelor sau pentru protejarea paturilor de consulații sau a paturilor din saloanele de înfrumusețare.

Produsele din hârtie sunt folosite în activitățile noastre zilnice: în bucătărie, în baie și în locații precum saloanele de coafor sau în instituțiile medicale. Astfel, folosirea prosoapelor de hârtie, precum cele din categoria consumabile hârtie, disponibile în magazinul online Sanito.ro, reprezintă o modalitate eficientă de a ne proteja de virusuri și bacterii. Eficiența în ținerea bacteriilor la distanță este dovedită de cercetători. Se știe că, după spălarea mâinilor, o mică cantitate de bacterii mai rămâne pe spațiile umede. Ștergerea mâinilor cu prosoape din hârtie, fără atingerea altor suprafețe, este eficientă și reduce microbii și alte amenințări.

Fie că le folosim la birou sau acasă, prosoapele de hârtie asigură o uscare completă. În plus, ele pot fi folosite și pentru a șterge suprafețele eficient. După ce pulverizăm soluția dezinfectantă pe mobilă și pe obiectele ce trebuie șterse, trecem cu un prosop de hârtie peste acele suprafețe și asigurăm o uscare igienică și delicate.

Pe lângă prosoapele de hârtie, foarte importante sunt și rolele medicale și prosoapele pentru coafor, eficiente pe paturile medicale de examinare sau pe cele din saloanele de înfrumusețare.

Atenția pe care o acordăm produselor folosite, reprezintă primul pas spre crearea unor obiceiuri sănătoase de menținere a curățeniei și igienei, indiferent de spațiul în care ne aflăm.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă