7.2 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyleCuratarea eficienta si modalitati de igienizare ecologica – Aparate de curatat cu...

Curatarea eficienta si modalitati de igienizare ecologica – Aparate de curatat cu aburi

Fie ca este vorba de apartament sau sediul de birouri, este extrem de important ca spatiile utilizate cea mai mare parte a timpului sa fie sanatoase si optime pentru a fi locuite.

Aceasta inseamna ca spatiul in care ne desfasuram activitatea profesionala sa aiba un sistem de ventilatie si aerisire, temperaturi optime, iar riscul de producere a igrasiei si mucegaiului sa fie eliminat prin lucrari de hidroizolare si un program riguros de igienizare, lucru care poate fi realizabil intr-o maniera facila prin intermediul acestor aparate de curatat cu aburi.

 

Variante prietenoase cu mediul pentru igienizarea si curatarea spatiilor office si a locuintei

In functie de spatiul vizat pentru curatare, se vor identifica variantele posibile pentru curatarea periodica a locuintei sau a sediului firmei administrate.

In prezent, cu documentarea potrivita, pot fi descoperite companiile care le ofera clientilor produse de curatare eco-friendly, dar si modalitati de curatare cu ajutorul aparaturii potrivite.

Practicile de curatare ecologice se refera si la politica si reglementarile de fabricatie ale fiecarei companii – modul in care produsele de curatare sunt fabricate, ambalate si distribuite.

Dincolo de un produs final, grija pentru mediul inconjurator implica aplicarea termenului “ecologic” in toate etapele de productie si promovare.

 

  • Ce inseamna curatare ecologica?

Noile metode de curatare vizeaza o abordare alcatuita din ingrediente si diferite procedee care se axeaza atat pe sanatatea utilizatorilor, cat si pe grija indreptata catre mediul inconjurator.

Astfel, prin utilizarea produselor si aparaturii ecologice se va evita folosirea produselor care contin substante chimice toxice, care prin descompunere si evaporarea in aerul interior a unor compusi organici cauzatori de afectiuni dermatologice si respiratorii.

 

  • Beneficiile utilizarii tehnologiei de curatare si a produselor ecologice

 

       – Locuinta si spatii de lucru curate si sanatoase;

       – Calitatea aerului este optimizata;

       – Crearea unei bariere anitbacteriene;

       – Reducerea costurilor investite in produse de curatenie chimice si toxice pentru mediu;

       – Eficienta igienizarii si curateniei.

 

Curatarea cu aburi – Un procedeu eficient aplicat suprafetelor interioare si exterioare pentru igienizare

Curatarea casei, alaturi de alte aspecte relevante, este deosebit de importanta pentru un stil de viata sanatos.

Aparatura si tehnologiile utilizate au evoluat pana in punctul in care curatarea incaperilor nu mai implica efort intens, costuri ridicate si ore petrecute cu activitatile de igienizare.

Gratie varietatii de electrocasnice si produse de curatare, utilizatorii pot alege chiar si din comert varianta cea mai ecologica pentru orice categorie de produs.

 

Aparatele de curatat cu aburi

Disponibile in diferite dimensiuni, design si greutate, exista modele de aparate de curatat cu aburi cu greutate optima, care pot fi manevrate facil si ofera o serie de avantaje:

– Curata si dezinfecteaza – Preluarea eficienta a prafului este realizata alaturi de supunerea suprafetelor la un proces de dezinfectare care elimina ciupercile, sporii si alte microorganisme;

– Curata petele – Fiind astfel potrivite pentru curatarea tapiseriilor de masina, canapea, saltele de pat etc;

– Se potriveste pentru curatarea oricarei suprafete exterioare si interioare – Geamuri, oglinzi, perdele, covoare, gresie, parchet, faianta, travertin.

– Pentru curatarea spatiilor exterioare exista aparatura speciala, care utilizeaza aceleasi procedee de curatare cu aburi;

–  Sunt usor de transportat, depozitat si utilizat;

–  Reducerea timpului petrecut pentru curatenia si economisirea banilor – Aparatele de curatat cu aburi reprezinta varianta ecologica 100%, avand nevoie de resurse limitate – cantitate redusa de apa, consum energetic mediu.

Pentru a beneficia de servicii si produse performante acceseaza magazinul online Bricomix.ro si descopera gama de aparate de curatat cu aburi care se preteaza cel mai bine pentru igienizarea spatiilor personale, civice sau industriale. 

Cele mai citite

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale modifică legislația din domeniul asistenței sociale

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale anunță modificarea a șase acte normative din domeniul asistenței sociale. Schimbările au fost aprobate de deputați. Acestea vor aduce...

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...

Rezultate fotbal: România a pierdut cu 2-3 în fața Columbiei. La EURO 2024 va înfrunta Ucraina

Naţionala de fotbal a României a fost învinsă de reprezentativa Columbiei cu scorul de 3-2 (2-0), loc marţi seara, pe Stadionul Civitas Metropolitano din...
Ultima oră
Pe aceeași temă