15 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăLifestyleCum stii ca iti administrezi steroizi originali

Cum stii ca iti administrezi steroizi originali

     Cum recunosti niste steroizi originali?

Pentru inceput trebuie sa verifici codurile pe site-ul producatorului.  In cazul in care vrei sa iti administrezi o fiola atunci trebuie sa folosesti codul de la baza acesteia. Daca iti administrezi pastille atunci vei gasi codul pe cutie.

Coduri sterse – in cazul in care vezi ca apare un cod sters pe cutie este clar ca trebuie sa iti pui in semn de intrebare. Codurile de produs sunt unice. Nu seria produsului trebuie sa fie unica ci codul acestuia.

Ca un produs sa fie original acesta trebuie sa fie cat mai bina ambalat. Ambalajele puse la dispozitie de producator sunt costisitoare si arata extraordinar. Daca produsul pe care vine intr-o cutie simpla este cazul sa te interesezi mai bine si sa iti dai seama daca ti-ai cumparat un produs original sau nu.

Daca eticheta este lipita de manualul de utilizare atunci este clar un produs contrafacut. In cazul steroizilor tip tableta sau capsule trebuie sa stii ca exista coduri unice care sunt imprimate direct pe ele. In cazul steroizilor injectabili trebuie sa ai grija ca varful acestora sa fie etans cu baza de metal stabila. Continutul fiolei trebuie sa fie clar, sa nu contina uleiuri.

Capsulele trebuie sa aiba parte de o pudra cat mai uniforma. Producatorii au reguli foarte stricte iar fiecare capsula are aceeasi greutate.

     Descopera mai multe despre steroizi

Sterozii au aparut in anii 30 si erau folositi de catre barbatii al caror organism nu producea acesti hormoni de care ai nevoie pentru a-ti dezvolta masa musculara. In timpurile noastre steroizii se folosesc de catre toate persoanele, atat de catre sportivii care isi doresc sa aiba parte de cele mai intense antrenamente cat si in scop medicinal, mai exact petru a lupta impotriva epuizarii cauzate de HIV.

Abia in anii 50 steroizii au inceput sa apara si pe piata neagra. Foarte multe persoane s-au lasat pacalite de costurile mici ale steroizilor dar consumul acestora le-a afectat sanatatea dar si performantele sportive. Daca vrei sa iti administrezi steroizi cel mai bine este sa ii cumperi de la o companie de incredere, care sa stii ca nu te va pacali si ca iti va oferi un produs calitativ care sa te ajute sa arati mai bine si sa te simti mai bine in pielea ta.

Cauta steroizi de vanzare daca vrei sa ai parte de produse sigure, care nu iti vor afecta sanatatea.  Nu doar modul in care arati este important trebuie sa ai grija de sanatatea ta. Daca nu te descurci sa iti cumperi produse calitative si sigure cel mai bine este sa apelezi la sfaturile unor profesionisti care sa te ajute sa iei cea mai buna alegere.

Cele mai citite

La 17 ani de la aderare, UE ne substrage patrihoții

Ilustrație: Marian Avramescu România este parte a marii familii a Uniunii Europene (UE) de 17 ani, iar de Ziua Independenței Naționale a României, sărbătorită...

Tribunalul Vaslui a decis! Dumitru Buzatu rămâne în arest la domiciliu

Tribunalul Vaslui a menţinut, vineri, măsura arestului la domiciliu în cazul preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, acuzat de luare de mită. „În...

Încep problemele pentru primarul Sinaiei, Vlad Oprea. Ministrul Justiţiei: “E foarte posibil să se sesizeze DNA”

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, și-a exprimat o poziție clară cu privire la situația apărută în spațiul public legată de investigația publicației Recorder privind presupusa...
Ultima oră
Pe aceeași temă