18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleCum sa faci cumparaturi inteligente de Black Friday? Gasesti mai multe decat...

Cum sa faci cumparaturi inteligente de Black Friday? Gasesti mai multe decat crezi!

Dupa cum deja stii prea bine, Black Friday este, pentru magazine, cea mai plina zi din an. Acesta este momentul in care oamenii se exprima mai mult ca oricand prin cumparaturi, profitand la maxim de reducerile uriase, etalate in toate magazinele, din fiecare categorie in parte. Cu toate acestea, oportunitatea de a face cumparaturi la preturi foarte mici ar trebui sa iti atraga atentia si asupra produselor care au un rol important pentru casa si familie, nu numai de a satisface micile dorinte pe care, de regula, nu ti le permiti in orice perioada a anului. Asadar, este important sa faci cumparaturi inteligente, care constau in investitii importante, pe termen lung.

 

Ce inseamna cumparaturi inteligente?

 

Foarte multi oameni cad in capcana cumparaturilor compulsive, adica se lasa prada chemarii reducerilor si, de regula, ajung acasa cu o multitudine de lucruri de care, de fapt, nu au nevoie. Asta inseamna sa cumperi pe fond emotional, iar aceste ,,sindrom,, este mai puternic decat orice shoppaholic decis sa lase in raft tot ceea ce nu se prezinta util. Chiar si asa, cand eticheta etaleaza un pret extrem de redus, oamenii cumpara de dragul de a cumpara. Dar ce inseamna sa cumperi inteligent? Sa nu arunci banii pe chilipiruri, iar apoi sa iti dai seama ca ai alte cheltuieli mult mai importante, de care aparent nu ai tinut cont. Reducerile imense, stresul si ofertele generoase sunt factorii care te influenteaza sa cumperi lucruri de care nu ai nevoie cu adevarat.

 

 

 

Ce sa cumperi de Black Friday? In ce merita sa investesti?

 

In primul rand, pentru a cumpara inteligent in aceasta perioada de reduceri substantiale, este necesar sa iti prioritizezi nevoile. De fiecare data cand vrei sa achizitionezi lucruri care nu se afla in lista ta de prioritati, gandeste-te cat de importante sunt aceste investitii in realitate.

Asadar, ce ar trebui sa cumperi de Black Friday, din categoria investitiilor inteligente?

Pe primul loc sunt produsele de securitate destinate casei sau afacerii tale. Anul acesta vei gasi promotii si reduceri la a2t.ro, la camere de supraveghere, sisteme de alarma, echipamente video, accesorii si sonorizare, la cele mai bune preturi din an! Daca anul trecut promotia de Black Friday a cuprins sute de produse de securitate cu preturi soc, anul acesta te asteapta o multime de suprize, ce nu te vor lasa sa pleci acasa cu mana goala. De departe, cele mai bine vandute produse  au fost din categoria Supraveghere Video, iar brand-ul Safer a fost unul dintre cele mai apreciate in raportul calitate-pret, cu o garantie de pana la 3 ani. Produsele au fost pe cat de diversificate, pe atat de convenabile ca pret, iar de data acesta A2t isi propune sa intreaca orice record: kit de automatizare de poarta culisanta + 4 telecomenzi la doar 799,99 lei, sistem de supraveghere cu 4 camere + DVR la doar 269,99 lei si kit complet de alarma wireless la doar 659,99 leiAsadar, pregateste-te de reduceri uriase si cumpara inteligent, pentru siguranta ta!

 

De ce este important sa pui accent pe siguranta ta, a familiei si locuintei tale?

 

Pentru confortul intregii familii, siguranta trebuie sa fie pe primul loc si, fie ca locuiesti la bloc, fie ca vrei sa iti securizezi casa si curtea, ai nevoie de cateva lucruri necesare, care iti vor oferi confortul de care ai nevoie, in propria locuinta. Profita de reducerile de Black Friday si cumpara inteligent, facand investitii pe termen lung, benefice pentru tine si cei dragi. Daca tii la locuinta ta si esti genul de persoana care cauta sa infrumuseteze mereu, atunci trebuie sa stii ca, prin acest lucru, risti sa atragi priviri mai putin prietenoase. O locuinta smart beneficiaza de tehnologie de ultima generatie,  lucruri menite sa iti usureze munca si, nu in ultimul rand, sa iti ofere un confort sporit.

 

Atata timp cat iti vei prioritiza investitiile si vei fi in cunostinta de cauza atunci cand cumperi ceva, poti sa iti transformi viata de zi cu zi, aducand mai multa siguranta tie si celor dragi. Fa-ti o lista cu cele mai importante lucruri pe care rebuie sa le ai in locuinta si tine cont de sfaturile de mai sus, pentru a intretine investitii pe termen lung si cumparaturi inteligente , ce te poti tine ani de zile.

 

Cele mai citite

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

Vopsirea auto profesională. Etapele procesului de vopsire pas cu pas

Vopsirea auto profesională este un proces complex și meticulos, care implică mai multe etape distincte pentru a obține un finisaj impecabil și durabil. În...

Tichetele casnice: cum le pot folosi firmele și persoanele fizice

Sistemul de plată prin tichete a activităților casnice e funcțional și tocmai a fost modificat de Guvern printr-o ordonanță de urgență, deși acesta ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă