10.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleCum poți masca rapid părul rar și subțire? - Cauze și remedii

Cum poți masca rapid părul rar și subțire? – Cauze și remedii

Multe femei suferă din cauza aspectului podoabei capilare, pentru că au părul subțiat, rar și deteriorat. Există numeroși factori care pot afecta podoaba capilară, care fac părul să fie mai slab și mai greu de gestionat, sau chiar să cadă în mod accentuat.

Părul subțire este mai puțin robust în constituție și este de așteptat să fie mai sensibil la atacul agenților externi sau interni, deci să fie mai vulnerabil și ușor de rupt. Există și anumite probleme legate de firele de păr care sunt frecvent întâlnite la părul cu o slăbiciune constitutivă și structurală. Toate acestea fac aproape întotdeauna ca părul să fie mai fragil.

Pentru a avea părul frumos și strălucitor este important să ai grijă de el, să urmezi o dietă echilibrată și să eviți factorii (ex. fumatul, stresul) care îi pot crea probleme, îl poate face mai subțire și mai fragil.

Cum poți masca rapid părul rar și subțire?

Anumite produse recomandate de experți îngroașă părul subțire prin nanofibrele Gettik. Aceștia au creat astfel de produse profesionale pe baza experienței dobândite de-a lungul anilor și a celor mai recente cercetări și tehnologii.   

În cazul în care nu apar probleme de patologie medicală ce provoacă pierderea părului, cum ar fi anumite anomalii hormonale, putem spune că există tratamente ce au rolul de a întări părului, de a-i îmbunătăți rezistența și aspectul.

 

Prin tratamente speciale și produse de calitate, obținute în laboratoare și centre medicale, după ani și ani de cercetare, se poate recupera frumusețea originală a părului și întări firele și rădăcina acestora. Anumite tratamente și produse pentru întărirea părului pot fi personalizate în funcție de caracteristicile oamenilor și tipul de problemă individuală, care afectează aspectul podoabei capilare. 

Alegerea tipului de tratament, pentru întărirea părului și combaterea căderii acestuia, se face, cu ajutorul specialiștilor și a produselor create de ei prin studii și teste aprofundate. Există tratamente corective, nutritive și stimulante pentru păr, care reduc căderea părului și problemele foliculilor de păr.

Persoanele care țin la frumusețea părului și la sănătatea podoabei capilare, au posibilitatea de a alege în ziua de azi din gama de produse profesionale, de îngrijire a scalpului și a podoabei capilare, care pot elimina impuritățile și infecțiile fungice responsabile de deteriorarea și slăbirea părului.

Ele pot folosi produse profesionale, de tipul:

·         Ser regenerant pentru păr, șampoane purificatoare

·         Șampoane de reparare și întărire a firelor de păr

·         Șampoane și balsamuri pentru densitatea părului

·         Șampoane nutritive

·         Fibre pentru păr rar Gettik

·         Balsamuri de restructurare cu keratină

·         Loțiuni tonifiante, mască pentru păr deteriorat și creme protectoare.

Alegerea coafurii
 

Pentru a masca părul rar, mătăsos și subțire poți opta pentru o coafură, care îți face podoaba capilară mai frumoasă. Despre părul subțire se spune că este lipsit de volum, dar este mai ușor de texturat. Hair styliștii recomandă coafuri care presupun folosirea unor produse de coafare, care funcționează și care fac minuni. Cu ajutorul lor se poate da densitate și volum părului, astfel coafura are un aspect senzațional.

Multe celebrități au făcut senzație când au pășit pe covorul roșu, prin coafuri deosebite, deși părul lor era fin și subțire în realitate. Stiliștii au folosit spray-uri texturizante, care au schimbat aspectul de păr fin într-un senzual, mai bogat.

Cea mai populară coafură de acest fel, recomandată pentru părul subțire, este cea în valuri, cu firele de păr ușor dezordonate, care are un aspect relaxat și sexy. Pentru părul de lungime medie sunt de asemenea recomandate coafurile cu șuvițe relaxate și texturate, care se potrivesc și la părul lung.

Un alt secret aplicat de hair styliști este acela de a realiza o coafură cu onduleuri și bucle care să înceapă abia din zona urechilor, sau de mijloc a capului, astfel se creează senzația de volum și de păr bogat, mai frumos.

Cele mai citite

Liviu Harosa, avocat în dosarul Roșia Montană: “Lupta juridică a fost ca o mlaștină, a fost imensă”

Litigiul Roșia Montană a dus la 54 de procese, a căror soluționare, în beneficiul cetățenilor și al statului român, a impus o muncă imensă,...

Climate Change Summit Awards premiază tinerii și IMM-urile ce propun soluții practice la provocările climatice

Climate Change Summit, cel mai mare eveniment regional pe tema schimbărilor climatice, susține și premiază soluții inovatoare și transformatoare din Europa Centrală și de...

Cum să alegi parfumul potrivit pentru orice ocazie

Viața este frumoasă dacă facem alegeri bune, iar parfumurile de lux ne pot aduce o dimensiune extraordinară în experiența vieții și în felul cum...
Ultima oră
Pe aceeași temă