10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleCum iti poti inveseli biroul sau locuinta? Alegand aranjamente florale!

Cum iti poti inveseli biroul sau locuinta? Alegand aranjamente florale!

Vrei ca locuinta sau biroul tau sa devina mai primitoare? Te-ai saturat de decoratiunile clasice ori te plictisesti repede de ele? Te intelegem! Personalizarea locuintei sau a spatiului unde iti desfasori activitatea poate fi uneori dificila. Insa, te-ai gandit vreodata la flori? Ne referim la florile naturale, nu al cele artificiale. Flori reprezinta inca din cele mai vechi timpuri cele mai frumoase decoratiuni. Probabil ai observat cat de mult se schimba atmosfera de fiecare data cand ai un buchet de flori in casa ori la birou. 

 

Asa ca uita de clasicele decoratiuni si alege aranjamente florale. Florile sunt potrivite nu doar pentru a infrumuseta locul in care sunt asezate, ci si pentru a schimba starea de spirit a tuturor celor care le privesc. In functie de culorile lor si de mirosul pe care il emana, florile pot linisti sau ne pot da energia de care avem nevoie pentru a continua anumite activitati. 

 

Un aranjament floral asezat in sala de sedinte, in biroul tau sau chiar si la receptie va face o impresie buna. Chiar si cand vine vorba despre un mediu corporate, detaliile conteaza. Iar florile vor ,,indulci” atmosfera mult prea formala care cateodata nu este benefica relatiilor de afaceri. Florile sugereaza apropierea de catre cei care vin in vizita, ii fac sa se simta mai confortabil si acest lucru il dorim si la birou, dar si acasa. 

 

Iar daca nu stii de unde sa achizitionezi flori deosebite, iti recomandam aranjamente florale de pe maisondor.ro. Cumparaturile online s-au extins atat de mult, incat in ziua de astazi putem comanda fara probleme pana si flori. Acestea vor ajunge la tine in cele mai bune conditii si nici nu va mai trebui sa mergi pana la o florarie pentru a le comanda. Daca sunt in stoc, le vei primi in maxim doua ore de la comanda (in Bucuresti si in restul tarii in cel mai scurt timp). Daca nu esti sigur ce fel de aranjamente sa comanzi, in continuare o sa iti prezentam trei dintre preferatele noastre. 

 

Este vara, asa ca merita sa te bucuri de culori aprinse. Alege Aranjamentul Floral Cu Hortensii Albastre Si Trandafiri Galbeni si vei avea pata de culoare de care ai nevoie fie acasa, in dormitor sau sufragerie, fie la birou. Este un aranjament cu un vas ceramic deosebit, iar culorile sale sunt perfecte pentru vara: albastru pentru cerul senin, galben pentru soare si verde, care nu mai are nevoie de nici o prezentare. 

 

 

 

Aranjamentul Floral Business Cu Trandafiri Si Crin este ideal pentru a inveseli o zi mohorata la birou sau pentru a intampina un client foarte important sau un partener de afaceri. Cu toate ca este un aranjament business, are o nota vesela, o nota care inspira calm si care cu siguranta te va ajuta in tot ce ti-ai propus. 

 

 

 

Si ultimul, dar nu cel din urma, Aranjamentul Floral Business Cu Trandafiri Galbeni. Nu mai are nevoie de nici o prezentare. Doar uitati-va la poza si ganditi-va cum ar fi sa il aveti in birou si sa va bucurati de el zile intregi? 

 

 

 

Asteptam parerile voastre in legatura cu aceste aranjamente! 

 

Cele mai citite

A născut soția lui George Simion

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a primit un veste bună mult așteptată. Liderul AUR este tată. George Simion a anunțat pe Facebook că...

Soluții pentru protecția împotriva exploziilor de praf

În peisajul comercial de astăzi, asigurarea siguranței și securității este vitală, în special în ceea ce privește reducerea riscurilor asociate cu exploziile de praf....

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...
Ultima oră
Pe aceeași temă