14.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăLifestyleCum alegi un inel de logodnă perfect?

Cum alegi un inel de logodnă perfect?

Nu este un secret pentru nimeni faptul că bărbații nu sunt mari fani ai cumpărăturilor, plasând tot timpul această sarcină dificilă femeilor. Totuși, oricât și-ar dori să se eschiveze, există cel puțin un articol pe care vor trebui să-l cumpere singuri: inelul de logodnă.

Misiunea aceasta, deși înfricoșătoare la început, poate avea un final fericit dacă bărbatul se informează puțin înainte de a demara cercetarea pieței și știe ce aspecte să urmărească.

Dacă vă aflați în căutarea unui inel logodnă, mai jos veți găsi elemente-cheie care vă vor ajuta să faceți cea mai potrivită alegere.

Tipuri de inele de logodnă

Chiar dacă toate au aceeași semnificație, nu toate arată la fel, diferențele constând atât în tipul pietrei prețioase folosite, cât și a materialului din care inelul este fabricat. Astfel, principalele tipuri de inele de logodnă sunt:

  • cu diamant;
  • din aur;
  • din platină.

De asemenea, din punct de vedere al designului, în magazinele online veți găsi o diversitate impresionantă: cu o piatră simplă sau cu mai multe pietricele, cu pietre prețioase colorate, tot felul de combinații surprinzătoare menite să cucerească inimile femeilor îndrăgostite.

Cele mai apreciate sunt de departe inele de logodnă cu diamant, însă, în situația în care bugetul nu vă permite achiziționare unui astfel de inel țineți minte că cele mai frumoase pietre sunt sentimentele adevărate de iubire și prețuire.

Cum aflați ce inel își dorește?

În astfel de situații trebuie să vă dovediți foarte perspicace, întrucât varianta de a o întreba direct ce vrea iese din calcul. Momentul logodnei este unul special și nu trebuie să stricați cu nimic surpriza.

Cel mai bine ar fi să vă ascultați atent iubita atunci când vorbește despre bijuterii și să analizați cu atenție articlolele pe care aceasta deja le deține, în încercarea de a-i surprinde stilul preferat.

Rețineți: ei trebuie să-i placă inelul și nu altcuiva! Bineînțeles, înainte de a demara căutarea este indicat să stabiliți și un preț maxim al inelului, astfel veți mai restrânge puțin variantele posibile.

Vorbiți cu pietenii, cereți sfatul altor bărbați care au făcut deja pasul cel mare. Foarte utilă se va dovedi și o discuție cu prietenele ei. De obicei, fetele își împărtășesc una alteia detalii cu privire la inelul mult-visat. Atenție însă, vorbiți numai cu persoane de încredere și nu riscați să vă strice cineva surpriza.

Pe internet veți găsi foarte multe modele de inele cu diamant sau cu alte pietre prețioase. Dacă nimic din magazinele online nu vă mulțumește, puteți opta pentru un inel făcut pe comandă, care să corespundă exact așteptărilor.

Optați pentru modelele de inele de logodnă de la E-ring

Pe e-ring.ro veți găsi o colecție impresionantă de inele de logodnă, indiferent de modelul pe care îl căutați. Magazinul pune la dispoziția clienților bijuterii atent lucrate de bijuteri profesioniști, care folosesc tehnologii de ultimă generație pentru a pune în valoare metalele prețioase într-un mod deosebit. În plus, veți avea garanția calității produselor, întrucât în cei 12 ani de activitate firma și-a îmbogățit portofoliul cu un numar impresionat de mai mult de 10000 de inele create.

E-ring vă oferă inelul visurilor, la propriu, dar și posibilitatea realizării bijuteriilor pe comandă. Dacă nu găsiți nimic care să vă încânte printre modelele deja create, atunci nu trebuie decât să le arătați specialiștilor bijutieri o imagine a inelului de logodnă pe care îl doriți și în mai puțin de 3 săptămâni acesta este gata.

Calitatea produselor E-ring este un mare atuu al firmei, aceasta oferind certificate de calitate și de garanție pentru fiecare bijuterie din magazin. Un alt avantaj este acela că, în situația în care mărimea nu se potrivește, inelul poate fi returnat în termen de 14 zile de la achiziționare fără să fie nevoie să achitați vreo penalizare sau să justificați returnarea. La E-ring găsiți inele de logodnă perfecte pentru marele moment, la un preț potrivit oricărui buget.

 

Cele mai citite

Plângere penală pe numele primarului din Drobeta Turnu Severin

Un cetățean care se prezintă “militant civic” a depus plângere penală la Direcția Națională Anticorupție (DNA) pe numele primarului din Drobeta Turnu Severin, Marius...
Ultima oră
Pe aceeași temă