11.3 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021

Cum accesorizezi o ținută simplă: 5 idei

Orice femeie știe că obținerea unui outfit de efect constă în accesorizarea pe măsură. Accesoriile vor scoate întotdeauna în evidență orice ținută anostă și lipsită de viață. Din lipsă de inspirație sau de stare de spirit, extrem de multe outfituri pot fi complet banale, chiar dacă piesele vestimentare ce le compun arată bine mixate în acest fel. Și aici intervine accesorizarea, pentru a salva situația!

Cu o abordare corectă și chic a modului în care îți accesorizezi ținutele nu ai cum să dai niciodată greș. Din acest motiv, ne-am gândit să te inspirăm cu câteva idei de accesorizare a unei ținute simple. Iată ce accesorii pot aduce acel plus estetic într-un outfit simplu!

Accesorizarea ținutei cu un ceas

Ceasurile pentru femei nu mai sunt de mult doar simple obiecte ce indică ora exactă, ci accesorii care îți pot transforma instant ținuta, oricât de simplă. Indiferent de preferințe, există o multitudine de modele de ceasuri ce se vor potrivi ideal stilului tău. În timp ce pentru o ținută simplă casual, ideală pentru o zi la birou, poți alege un model clasic de ceas, cu o curea subțire din piele, pentru o ținută de seară poți alege să accesorizezi outfitul cu un ceas elegant, cu brățară metalică și cristale.

Accesorizarea ținutei cu bijuterii

Fie că vorbim despre o simplă pereche de cercei, pe care îi poți alege din gama variată de cercei Edenboutique și îi poți purta într-o ținută simplă casual, fie că ne referim la bijuterii glam, pentru care să optezi atunci când participi la un eveniment important, bijuteriile nu trebuie să lipsească niciodată dintr-un outfit. Bijuteriile oferă întotdeauna personalitate unei ținute. Numai gândește-te ce detaliu glamorous ar reprezenta un colier statement, supradimensionat, într-o ținută simplă și elegantă de seară. Sau cât de elegant se vor asorta câteva brățări fine într-o ținută simplă de birou!

Accesorizarea unei ținute cu eșarfă

Eșarfele sunt accesorii indispensabile din garderoba unei femei. Nu numai că în timpul verii te pot proteja de soare și iarna te protejează de frig, însă sunt și extrem de chic, putând ajuta la accesorizarea ținutelor simple în numeroase moduri. Cum poți accesoriza un outfit cu eșarfă? Poți alege să porți o eșarfă din mătase sub formă de batic, la baza gâtului, drept accesoriu de păr sau chiar și ca accesoriu pentru geantă. În sezonul rece, eșarfele groase din lână sau cașmir se pot transforma în piesa de rezistență a ținutelor, purtate la baza gâtului sau de-a lungul marginii paltonului.

Accesorizarea unei ținute cu geantă

Gențile se numără printre cele mai cool accesorii. Nu doar că arată extrem de fancy, ci și pentru capacitatea lor de stocare a tuturor lucrurilor de care o femeie are nevoie. O geantă într-o culoare intensă poate fi pata de culoare de care ai nevoie atunci când vrei să scoți din anonimat o ținută aparent banală. De asemenea, un clutch sau un plic din paiete poate fi un accesoriu interesant atunci când mizezi pe un outfit minimalist. Pentru o apariție extravagantă poți opta chiar și pentru un model de geantă cu un imprimeu haios.

Accesorizarea unei ținute cu ochelari de soare

Ochelarii de soare sunt un alt accesoriu stylish, care nu numai că-ți oferă o doză de mister, însă sunt și un articol must have pentru sănătate. Astfel, alegerea unor ochelari de calitate nu va fi o investiție doar pentru garderobă, ci și pentru sănătatea ta. Alege o pereche de ochelari fancy, în funcție de fizionomia feței tale și adaugă un plus de stil oricărei ținute simple pe care o porți, de la cele casual sau chiar și sport, la cele office și elegante.

Notează-ți toate ideile menționate mai sus căci, fără îndoială, acestea îți vor fi extrem de utile în zilele în care duci lipsă de imaginație în ceea ce privește accesorizarea ținutei.

Ultima oră
Pe aceeași temă