30.7 C
Bucharest
Friday, 22 September 2023
HomeLifestyleCorector contaminat cu bacterii, retras din magazine

Corector contaminat cu bacterii, retras din magazine

O bacterie de apă și de mediu care poate provoca boli a fost depistată în anumite produse cosmetice. Toate sunt retrase din magazine.

Loturi de produse cosmetice contaminate microbiologic au fost identificate la un mare lanț de drogherii din România. Anunțul a fost publicat de lanțul DM Drogerie Markt România subliniind că în cauză este produsul „essense CAMOUFLAGE + MATT”.

„Sănătatea și siguranța consumatorilor noștri reprezintă prioritatea noastră principală. Prin urmare, am decis să emitem această rechemare și vă rugăm să nu mai utilizați produsul essence CAMOUFLAGE + MATT concealer în nuanța 50 din loturile afectate. Vă rugăm să-l distrugeți sau să-l returnați la magazinul de unde l-ați achiziționat pentru o rambursare”, se arată în anunțul magazinului.

„În cadrul unor controale de calitate, s-a descoperit că loturile 0DBCB și 0DBCA ale produsului essence CAMOUFLAGE+ MATT concealer în nuanța 50 (warm toast), au o contaminare microbiologică. A fost detectată o bacterie de apă și de mediu care poate provoca boli în anumite circumstanțe, în special la persoanele imunocompromise”.

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

Haos pe șoselele din România – Urmăriri cu focuri de armă

Haos uriaș pe drumurile din țară. Spre exemplu: la Filiași, în județul Dolj, un adolescent de 18 ani care circula fără permis nu...

Echinocțiu de toamnă – Care e tradiția în ziua de 23 septembrie

Echinocțiul de toamnă are loc în acest an pe data de 23 septembrie, la ora 09.50. Conform astro-urseanu.ro, ca în fiecare an, la...

Războiul Rusiei în Ucraina, IMPACT devastator asupra economiei țărilor din Europa

 Războiul Rusiei declanșat în Ucraina - IMPACT devastator asupra economiilor din Europa  ...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies