19 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăLifestyleConturile de pe rețelele de socializare ale lui Meghan Markle au fost...

Conturile de pe rețelele de socializare ale lui Meghan Markle au fost șterse. Motivul, surprinzător

Fanii actriţei din serialul ”Suits” şi cei care o vor iubi în noul rol de ducesă preferată a Marii Britanii vor fi dezamăgiţi: nu vor mai putea admira fotografii din vacanţe sau citi comentarii politice pe Twitter semnate de preferata lor.

Instagram, Facebook, Twitter, toate conturile au fost dezactivate cu câteva săptămâni înainte de căsătoria cu prinţul Harry fără că vreun scandal să fie cauza acestei bruşte dispariţii din online.

Palatul Kensington explică într-un comunicat: ”Meghan Markle este foarte recunoscătoare tuturor celor care i-au urmărit conturile timp de mai mulţi ani pe reţelele de socializare, cu toate acestea nu mai este activă pe aceste conuri de ceva vreme aşa că a decis să le închidă”.

Deşi nu este o mare comentatoare a vieţii politice, a făcut în trecut câteva aprecieri la adresa lui Donald Trump şi a declaraţiilor acestuia ”misogine”, care ”dezbină”. Pe viitor, va trebui să se abţină de la astfel de luări de poziţie din raţiuni protocolare, diplomatice şi constituţionale.

Membrii familiei regale încredinţează de obicei sarcina actualizării diferitelor conturi pe reţelele sociale echipei de comunicare. Singura excepţie este prinţul Andrew, ducele de York, al doilea fiu al reginei Elisabeta a II-a, care îşi permite, din când în când, să posteze pe Twitter semnându-se cu iniţialele ”AY”, potrivit The Independant. Pentru a cunoaşte părerea lui Meghan Markle pe diverse subiecte, cei interesaţi vor trebui să se mulţumească, de acum înainte, cu comunicatele, interviurile şi informaţiile, mai mult sau mai puţin verificate, apărute în presă, notează rtl.fr.

Cele mai citite

VIDEO. Protestele studențești de susținere a Palestinei se intensifică în universități mari din întreaga lume

Mişcarea studenţească împotriva ofensivei israeliene în Fâşia Gaza continuă în întreaga lume: pornind de la campusurile americane şi fiind uneori ţintă a represiunii poliţieneşti, a...

Un loc de parcare din Amsterdam a fost scos la vânzare cu 500.000 de EURO

Pare incredibil, dar în orașul Amsterdam, celebrul pentru frumusețea sa și pentru stilul său de viață vibrant, un loc de parcare poate ajunge să...

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...
Ultima oră
Pe aceeași temă