Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor

Se află în plin scandal și proces de divorț, cu toate acestea însă, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au lăsat garda jos la finalul săptămânii trecute de dragul copiilor pe care îi au împreună.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

25.01.2021 - 15:41

Nicolas, mezinul familiei, a împlinit weekendul acesta 4 anișori. 

Deși inițial Claudia Pătrășcanu declara în presă că și-ar dori să serbeze ziua băiețelului în casa sa din Agigea, planurile s-au schimbat după înfățișarea în fața judecătorilor de joi după-amiază. Atunci Gabi Bădălău susținea că menajera sa este infectată cu covid, iar la auzul acestora Claudia Pătrășcanu a zis ca nu este sigură dacă Gabi va mai participa sau nu la ziua fiului lor. 

Cu toate acestea se pare că cei doi au ajuns la o înțelegere și au petrecut împreună weekend-ul care tocmai a trecut. Ziua micuțului a fost serbată în cerc restrâns alături de prietenii lui Nicolas, la un hotel din stațiunea Predeal. După spusele Claudiei Pătrășcanu în cadrul emisiunii lui Capatos, chiar băieții săi au fost cei care și-au dorit să meargă la munte.

Părinții au avut grijă să îi facă pe plac micuțului și i-au pregătit un tort personalizat cu super eroi. 

Procesul continuă, iar Gabi Bădălău are deja o nouă parteneră 

Gabi Bădălău se află în plin proces de divorț cu încă actuala sa soție Claudia Pătrășcanu, dar și mama celor doi copii pe care îi au împreună. Se pare că cei doi nu au reușit să ajungă încă la un acord în ceea ce privește separarea lor, marea problemă fiind custodia copiilor. 

Conform declarațiilor date de Claudia Pătrășcanu în emisiunea lui Cătălin Măruță, aceasta și-ar dori custodia exclusivă. În timp ce Bădălău consideră că micuții săi vor crește în condiții mai bune alături de el. 

“O să-i fac plângere penală. Claudia mă șantajează cu copiii. Acum câteva luni am primit o hârtie în care Claudia îmi cere 15.000 de euro și un apartament, plus cheltuieli cu școala copiilor”, a declarat Gabi Bădălău, la Xtra Night Show.

“Am înțeles că ea ar vrea custodie exclusivă, de aceea mă acuză că sunt traficant. Luni am programare la IML să fac testul antidrog. În nici un caz nu pot să-i dau 15 000 de euro, eu consider că-i ajung 2000-3000 de euro. Eu plătesc tot, școala copiilor, tot. Veniturile mele legale nu sunt așa de mari ca să-i dau 15.000 de euro. La cum se poartă acum, cred că s-a măritat cu mine pentru bani”, a mai spus Gabi Bădălău, la aceeași emisiune.

 

 

Citește totul despre:

Comentarii