Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ciclul romanelor "Fundaţia"de Isaac Asimov devine serial tv

Romanele lui Isaac Asimov, care au influenţat filme legendare ale genului SF ca "Războiul Stelelor/ Star Wars" sau "Ghidul Autostopistului Galactic/ The Hitchhiker's Guide to the Galaxy", vor face obiectul unei adaptări pentru o serie tv de 10 episoade, anunţă Deadline Hollywood.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 28.08.2018 - 09:13

Primele 10 episoade se pare că se vor concentra asupra trilogiei iniţiale din seria "Fundaţia". Fiica lui Asimov, Robyn se numără printre producătorii executivi implicaţi în proiect după ce compania Apple s-a implicat alături de casa de producţie Skydance în dezvoltarea serialului. Printre producători se numără şi David S. Goyer, care a colaborat şi pentru reluarea seriei "Terminator" dar şi pentru pelicule ca "The Dark Knight", "Batman Begins", "Ghost Rider", ori seria "Blade" ca şi Josh Friedman, "Avatar 2", "War of the Worlds" şi "Terminator: The Sarah Connor Chronicles".

Printre serialele de succes lansate de Skydance se numără "Grace and Frankie" şi "Altered Carbon".

Seria de romane SF "Fundaţia” a fost publicată iniţial ca o serie de şapte povestiri înainte să fie grupate în trei volume editate între 1951 şi 1953. Asimov a adăugat ulterior încă patru romane în serie, care continuă acţiunea şi alte două care preced povestea din primele romane.

Comentarii