18.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleChiricheș a debutat la Napoli. Ghinion la primul meci

Chiricheș a debutat la Napoli. Ghinion la primul meci

Internaționalul Vlad Chiricheș a debutat la noua sa echipă SSC Napoli, după ce a fost introdus pe teren în repriza a doua. Echipa sa a pierdut amicalul cu OGC Nice, scor 2-3.

Napoli a avut ghinion în partida cu Nice, fiind învinsă după ce a condus în prima repriză. Chiricheş a fost introdus pe teren în minutul 46, în locul lui Henrique.

Citește și Liga Campionilor: Steaua vrea un miracol în infernul de la Belgrad

Nice a deschis scorul în minutul 8, prin Plea, după care Napoli a preluat inițiativa. Reușitele lui Callejon ’14 şi Mertens ’20 au dus scorul la 2-1 pentru italieni, însă până la pauză scorul a fost modificat din nou, Nice egalând prin Seri ’39.

Introducerea lui Chiricheș, în repriza a doua, nu a fost salvatoare, francezii dând lovitura de grație în minutul 53, prin Germain.

Napoli a încheiat meciul în 10 oameni, după ce Callejon a fost eliminat în minutul 68.

Chiricheș a fost transferat de Napoli (Serie A), săptămâna trecută, după ce clubul italian a plătit circa 6 milioane euro către fostul club al românului, Tottenham (Premier League).

Cele mai citite

Polonia primește în anul 2024 primul avion F-35. România se pregătește să semneze contractul cu SUA

Primul avion F-35 destinat Forțelor Aeriene ale Poloniei va fi livrat acestei țări în anul 2024 iar România se pregătește să semneze un contract...

Lista PSD pentru Consiliul General începe cu Firea, Negoiță și Băluță. Piedone nu figurează

Lista candidaților propuși de PSD pentru Consiliul General al Municipiului București începe cu Gabriela Firea, Robert Negoiță, Daniel Băluță și Dan Cristian Popescu. Pe lista...

Căpitanul din filmul Titanic, Bernard Hill, s-a stins din viață la vârsta de 79 de ani

Vestea tristă a trecerii în neființă a actorului britanic Bernard Hill a îndoliat comunitatea artistică și fanii din întreaga lume. Bernard Hill, cunoscut pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă