20.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăLifestyleChiar şi cele mai elaborate modele de genţi se aleg în funcţie...

Chiar şi cele mai elaborate modele de genţi se aleg în funcţie de trei caracteristici esenţiale

 

Femeia tânără, sofisticată și mereu aflată în mişcare ştie deja ce i se potriveşte. Urmăreşte să achiționeze produse moderne, versatile şi foarte bine finisate, în ideea în care pune accent pe modul în care se prezintă în societate. Accesoriile cu care îşi completează ţinutele sunt cele care o descriu în detaliu în faţa celorlalţi, motiv pentru care nu va alege produse care să nu fie în concordanţă cu personalitatea sa.

La modul general, o femeie tânără, modernă și mereu în pas cu tendinţele din industria fashion, include între achiziţiile sale genţi din piele naturală din considerente în aceeaşi măsură practice, estetice şi accesibile ca preţ, pentru că a învăţat deja că acestea sunt criteriile care într-adevăr contează.

Specialiştii implicaţi în producţia şi vânzarea modelelor de genţi din piele Zevo consideră că pentru o decizie smart este necesar să se urmărească anumite criterii de selecţie:

Designul genţii: Modelele de poşete din piele atrag în primul rând prin design!

Înainte de a decide cât de practică este o poşetă din piele, orice femeie va evalua modul în care aceasta arată. În condiţiile în care va considera că modelul pe care îl analizează îi place din punct de vedere estetic îşi va dori să îl admire în amănunt, pentru a vedea cât de practic este şi dacă este lucrat cu atenţie la detalii.

Modelul unei genţi de damă din piele se alege în funcţie de contextul în care va fi purtat, din categorii specifice – shopper, office, de ocazie – enumerarea nu este exhaustivă. Este firesc ca pentru un eveniment pretenţios să se achiziţioneze un clutch şi, la fel de potrivit, este ca pentru mediul office să se opteze pentru un model distinct – inclusiv geanta pentru laptop.

„Design atractiv” nu suportă o definiţie universal valabilă – o femeie poate să considere că o geantă arată foarte bine, însă o alta poate să refuze să achiziţioneze aceeaşi geantă pentru că modelul nu are o estetică pe placul său. Cu toate acestea, în marea majoritate, pasionatele de frumos îşi îndreaptă atenţia către poşete din piele create cu rafinament şi bun gust, evitând modelele gândite să epateze, accesorizate cu detalii în exces.

Practicitatea genţii din piele: Dimensiunile unei genți se aleg în funcție de contextul în care aceasta va fi purtată!

La modul general, o geantă trebuie să fie practică. Dacă în cazul unei genţi shopper „practic” se poate interpreta prin cât mai încăpătoare şi mai bine compartimentată, în cazul unei poşete de seară, acest cuvânt se poate rezuma la dimensiuni reduse – un model în care să încapă doar câteva produse cosmetice şi telefonul. În concluzie, o geantă practică are dimensiunile potrivite contextului în care este purtată.

Pe de altă parte, nu doar dimensiunea şi compartimentarea unei genţi sunt criteriile în funcţie de care o geantă poate fi considerată practică sau nu. O geantă utilă, simplu de purtat în timpul zilei, dispune de o curea de umăr detaşabila şi de mânere. În plus, aceasta dispune de picioruşe metalice pe partea inferioară, pentru a putea fi aşezată pe podea dacă contextul impune.

Prețul: Este important ca prețul unei genți să reflecte pe deplin calitatea acesteia!

Dincolo de materialele de calitate, de măiestria şi atenţia la detalii (inclusiv finisări impecabile) reflectată în accesoriile care completează armonios ţinutele, de impactul estetic şi de utilitatea practică, pe care orice femeie îşi doreşte să le identifice în produsele pe care le cumpăra, preţul este o constată care condiţionează achiziţia şi, bineînţeles, contează.

Accesibilitatea preţurilor de care orice clientă poate să beneficieze în momentul în care studiază oferta zevo.ro este un avantaj major, care contribuie la instalarea confortului psihic în momentul în care rezultatul se materializează într-o sintagmă importantă pentru orice consumator: „investiţia merită!”. 

Cele mai citite

Accident suspect în apele teritoriale românești. O navă dinspre Ucraina a ciocnit un alt vas dar și-a continuat drumul până în Bulgaria

O navă care plecase din Ucraina, purtând pavilionul Insulelor Comore, a ciocnit un vas sub pavilionul Tanzaniei, în apele teritoriale românești, în dreptul orașului...

Ministerul Finanţelor: Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice a scăzut uşor în martie 2024

Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era, în martie 2024, de 1.289.540, cu 425 mai puţine comparativ cu luna anterioară...

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, crede că oxigenul este un gaz inflamabil. Nicușor Dan, primarul Capitalei, îl crede

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, politician foarte cunoscut în cadrul USR, susține că oxigenul este un gaz inflamabil. Inclusiv în prospectele unor produse tip...
Ultima oră
Pe aceeași temă