12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăLifestyleCele mai bune sloturi de la EGT

Cele mai bune sloturi de la EGT

Există doar câțiva dezvoltatori care conduc industria, iar aceștia au cele mai multe sloturi în topuri, iar aceste jocuri generează foarte mulți bani și pentru echipa de dezvoltare, dar și pentru operatorii care închiriază aceste jocuri pentru a le oferi jucătorilor acces la o gamă cât mai variată de jocuri.

 

Burning Hot
 

Dacă vreodată ai în plan să profiți de cât mai multe bonusuri de depunere sau rotiri gratuite, recomandarea noastră ar fi ca aceste rotiri să fie folosite la sloturi precum Burning Hot. Chiar dacă nu ai o serie de rotiri gratuite pe cont, Burning Hot rămâne în continuare unul dintre cele mai emblematice sloturi de la EGT, un slot care a consacrat un trend în industria de sloturi. Burning Hot este slotul pe care îl recunoști dintr-o mie de alte sloturi cu fructe.

 

Un fundal al ecranului de joc de o culoare verde aprins unde vedetele tamburilor sunt cele mai norocoase simboluri pe care le-ai văzut vreodată. Trifoi, șeptari, dolari, fructe și o grafică pe care nu o va uita niciun jucător care a prins startul acestor jocuri. Burning Hot este unul dintre sloturile care au inițiat majoritatea jucătorilor seniori din prezent și rămâne în continuare un slot foarte cerut de jucători, foarte jucat și vândut la scară largă chiar și astăzi.

Shining Crown
 

De partea opusă a balansoarului se află un slot cu totul special, conceput de aceeași echipă de oameni ingenioși care nu vor refuza niciodată să îți aducă în fața ochilor un produs premium. Shining Crown este unul dintre sloturile care face parte din aceeași categorie cu Burning Hot. Un slot care deja are o vârstă destul de înaintată, la care sau investit și câștigat o mulțime de bani și un slot care va rămâne neschimbat indiferent de perioad aîn care va fi jucat. Pe tamburii slotului Shining Crown, gamblerii au un singur obiectiv stabilit cu foarte mare claritate. să obțină un tablou de coroane.

 

Shining Crown este un slot de tradiție, cu 10 linii de plată care ar putea scoate un sunet nostalgic de la orice gambler. Printre funcțiile speciale pe care le poate oferi acest slot, te vei întâlni pe parcursul sesiunii tale de joc cu foarte multe simboluri Scatter, dar și Wild. RTP-ul public al acestui slot este de 96.37%. Nu este un RTP foarte mare, dar având în vedere anul în care acest slot a fost lansat, jucătorii chiar au câștigat ceva la vremea respectivă.

 

Versailles
 

EGT a încercat să dezvolte cât mai multe sloturi și jocuri care se inspiră din surse autohtone și care ne sunt cunoscute foarte bine. De aceea vom vedea mereu titluri cunoscute pe numele jocurilor lansate de această echipă. De data aceasta avem un nume de oraș celebru pus pe un slot cu 10 linii de plată, un ecran de joc foarte clasic compus din 5 tamburi, un jackpot de 5000 de credite și un RTP de 96.09%. Acest slot a fost lansat foarte recent și deși RTP-ul nu prea te încurajează la o sesiune de rotiri, experiența grafică merită fiecare minut.

 

Versailles este un slot cu o grafică standard, dar care îmbină arta și dezvoltarea grafică. Nici nu vei simți că ești la un joc dezvoltat de către EGT. Dacă tot vorbim despre stilul de dezvoltare al unui joc, nu putem să nu vorbim despre modul în care echipa creează aceste sloturi. Ecranul de joc este foarte aerisit și conține toate informațiile de care ai nevoie. Butoanele sunt mari și sugestive, iar experiența este unică.

 

Rise of Ra
 

5 tamburi și trei rânduri, toate pline de simboluri inspirate din cultura egipteană. Rise of Ra este modul celor de la EGT folosit pentru a comunica foarte eficient experiența pe care o poate oferi un astfel de slot. Ce vei avea în fața ochilor este un ecran de joc foarte special, la care s-a muncit foarte mult mai ales la simboluri și efectele sonore.

 

Slotul are o volatilitate destul de mare, câștigurile sunt rare dar foarte satisfăcătoare, RTP-ul este de 95.97%, iar data de lansare a fost în anul 2016.

White Wolf
 

Îți amintește măcar puțin de acele triburi indiene unde oamenii își puneau nume folosind elemente din natură care se priponeau în calea lor în momentul în care copilul se năștea? Vultur cenușiu, Bizon de apă și multe alte combinații de nume au fost inspirația pentru această capodoperă creată de EGT. Un slot inspirat din cultura indiană, White Wolf avea să învețe jucătorii despre fascinanta lume a nativilor americani.

 

Pe rolele ecranului de joc vei putea vedea dansatori în jurul focului, un chip sugestiv de indian, vulturi și simbolurile clasice de pe cărțile de joc. Totul organizat foarte bine într-un slot cu 10 linii de plată unde pot fi câștigate și 4 categorii de Jackpot.

Concluzie
 

Cam acestea sunt doar câteva dintre aspectele care dovedesc că EGT este un dezvoltator de top și rang internațional. Până la următorul nostru top, vei avea destul timp pentru a te bucura din nou de sloturile tale preferate.

 

 

 

 

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă