20 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăLifestyleCe pensule pentru machiaj folosesti pentru a realiza un make-up profesional?

Ce pensule pentru machiaj folosesti pentru a realiza un make-up profesional?

Pentru a crea o opera de arta ai nevoie de instrumentele potrivite, indiferent de domeniul de activitate. Acelasi lucru este valabil si in cazul machiajului. Pentru a obtine un look de efect, foarte bine definit, ai nevoie de pensule de machiaj de calitate. Cu toate acestea, multe femei evita sa investeasca bani in pensule machiaj si se concentreaza doar pe achizitionarea produselor cosmetice. Desi sunt accesorii pe care le putem gasi usor in magazine de specialitate sau nu, alegerea unui kit de pensule de machiaj  ne poate pune deseori in dificultate.

In acest articol, vei descoperi cat de usor este sa obtii un look impecabil folosind doar cateva pensule de machiaj. 

1. Primul pas este aplicarea unei creme hidratante potrivite tenului tau, apoi a fondului de ten. Pentru aplicarea acestor produse ai nevoie de pensula Kabuki, realizata din par natural de capra.

2. Se aplica Pudra Luminoasa Irizata Summer Bronze cu ajutorul unei pensule pentru machiaj cu perii moi. Incepe din colturile interioare ale ochilor pentru a le oferi luminozitate. In continuare, aplica produsul sub arcul sprancenelor pentru a defini si ridica arcada. Apoi, evidentiaza partea superioara a pometilor, urcand pana la tample. Aplica putina pudra si pe Arcul lui Cupidon pentru a  crea iluzia de buze mai pline. Pentru a veni in ajutorul tau, Melkior Professional a creat o colectie de pensule de machiaj de cea mai inalta calitate, care vor face ca totul sa para o joaca.

3. Foloseste pensule de machiaj pentru estompare si aplica fardul Peach din paleta de 3 farduri Mate Brigcks 6G de la Melkior. Se distribuie pe toata pleoapa superioara si pe pleoapa inferioara prin miscari circulare, pe care trebuie sa le repeti pana cand fardul este unul uniform. Se intensifica fardul folosind culoarea Sunset, iar catre coltul exterior se aplica culoarea Autumn.

4. Pentru a defini intens linia genelor, ai nevoie de pensula Eyeliner Cream de la Melkior. Se aplica tusul crema dinspre centrul pleoapei spre exteriorul si apoi spre interior. Dupa aceea, aplica mascara Volume Scandalash prin miscari de zig zag de la baza genelor catre varfuri.

5. Nu uita de sprancene, pe care le poti defini cu ajutorul unui creion special prevazut cu o pensula. Acest creion este usor de aplicat, confera un aspect mat cu care obtii sprancene natural definite.

6. A sosit momentul sa iti colorezi buzele. Pentru precizie foloseste pensule de machiaj speciale si aplica nuanta dorita in interiorul buzelor. Pentru un efect 3D, poti aplica luciu de buze peste culoare. Bucura-te de buze senzuale si mai pline in mod natural. 

Dupa ce ai aplicat machiajul este important sa nu uiti de curatarea pensulelor. Acest pas te ajuta sa elimini microbii si sa le mentii intr-o stare buna de functionare un timp indelungat. Pentru a curata kitul de pensule de machiaj, poti folosi produse speciale concepute pentru parul natural, care curata, le lasa moi, dar le si hidrateaza.

Tehnica de curatare este foarte simpla: tine pensula cu perii in jos, sub jetul de apa calduta. Aplica putin sampon si apoi clateste-o in acelasi mod, sub jet de apa. Pensulele de machiaj se usuca in mod natural, asezandu-le in pozitie orizontala, avand grija ca perii sa fie drepti.

Descopera intreaga colectie de pensule de machiaj de la Melkior si completeaza-ti kitul de machiaj ca o profesionista!

 

Cele mai citite

Declin demografic în România. Numărul de nașteri scade

Declinul demografic în România devine tot mai evident, cu un număr tot mai mic de nașteri înregistrat în primele trei luni ale acestui an,...

Avanpremiera filmului „În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania” a avut loc joi seara, la București

Filmul „În inima Naţionalei - Din vestiar până în Germania”, povestea neștiută a calificării naționalei de fotbal a României la EURO 2024, regizat de...

VIDEO. Protestatarii încearcă să ia cu asalt fabrica Tesla din Germania

Protestatarii se opun extinderii fabricii producătorului american de vehicule electrice Tesla, care deschide o nouă unitate la Grueneheide, lângă Berlin. Aceștia s-au ciocnit cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă