3.7 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăLifestyleCântăreţul Jerry Rivera se recuperează după o cădere la un concert

Cântăreţul Jerry Rivera se recuperează după o cădere la un concert

Reprezentanţi ai artistului au declarat ziarului local El Comercio că starea artistului în vârstă de 45 de ani este stabilă şi că a fost internat la un centru de sănătate de unde va fi transferat la o clinică din Florida pentru a suferi o intervenţie, fără să ofere alte detalii.

Interpretul unor cântece precum ‘Cara de nińo’ sau ‘Cuenta conmigo’ a suferit un accident sâmbătă seară, în timpul unui recital susţinut de Rivera cu prilejul concursului Miss Milagro din provincia Guayas, în sud-vestul ţării.

În imagini difuzate pe reţelele de socializare se vede cum artistul cade de pe de o platformă mobilă amplasată pe scenă, în timpul interpretării unuia dintre cântecele sale.

Jefferson Merchán, prezentator de ştri la VitoTVO.com, a postat pe contul său de Twitter o fotografie cu Jerry Rivera înconjurat de personalul medical de la centrul de sănătate din Guayaquil, subliniind că artistul este bine şi în care Rivera apare zâmbind.

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă