Cântăreţul american Chris Brown a fost arestat în Franţa sub suspiciunea de viol

Cântăreţul american Chris Brown a fost arestat, luni, la Paris, împreună cu alte două persoane sub suspiciunea de viol, a anunţat o sursă din Poliţia franceză, citată de Reuters.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 22.01.2019 - 14:35

Arestările au fost anunţate prima dată de revista Closer, care afirmă că Brown, garda sa de corp şi un prieten au fost reţinuţi după ce o tânără în vârstă de 24 de ani a declarat că ar fi fost violată în camera cântăreţului din hotelul Mandarin Oriental, în noaptea de 15 ianuarie. 

Femeia a afirmat că l-a întâlnit pe bărbat într-un club de noapte din Paris, cu o seară înainte, potrivit informaţiilor publicate de revistă. 

Nici Brown, nici agenţii săi nu au putut fi contactaţi pentru a comenta informaţiile. 

Brown, în vârstă de 29 de ani, ale cărui prime probleme legale au inclus atacul asupra cânăreţei Rihanna în 2009, rămâne marţi în custodia Poliţiei, a anunţat o sursă judiciară. 

Cântăreţul a pledat vinovat când a fost acuzat de agresiune faţă de Rihanna, pe atunci iubita sa, într-un incident care a ţinut prima pagină a ziarelor din lumea întreagă, când a fost publicată o fotografie a ei cu vânătăi. 

În 2016, Brown a fost arestat în Los Angeles după ce o femeie a declarat că a fost ameninţată cu arma. Brown a negat. 

O condamnare de viol în Franţa poate duce la o pedeapsă de 15 ani cu închisoare. 

Comentarii