Cântăreața Flayslane îl acuză pe Neymar

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 12.05.2020 - 08:27

Aflat în carantină în țara natală, fotbalistul brazilian Neymar este implicat într-un scandal de proporții. Superstarul francezilor de la Paris Saint Germain este acuzat că ar fi avut o aventură chiar în perioada în care încerca să se împace cu fosta sa logodnică.

Cea care îl blamează pe fostul fotbalist al Barcelonei că ar fi călcat pe bec este cântăreața Flayslane, o fostă concurentă la varianta braziliană a emisiunii „Big Brother”.

Într-un live pe o celebră rețea de socializare, aceasta a dezvăluit că a avut o aventură cu Neymar în 2016. „Vreau să spun un singur lucru. Sunt destul de curajoasă să admit ce am făcut. Sunt foarte transparentă și nu am niciun angajament față de nimeni să mint. A fost doar o aventură aleatorie. Neymar, nu trebuie să-ți fie rușine! Nu o să fiu o mincinoasă pentru că tu ești Neymar și eu sunt nimeni. Acum, îmi e rușine că am fost cu tine”, a declarat Flayslane.

Reacțiile din presa braziliană nu au întârziat să apară, iar replica fotbalistului nu s-a lăsat prea mult așteptată. „Râd despre asta, nu plâng”, a postat Neymar pe SnapChat, dând de înțeles că declarațiile cântăreței nu sunt adevărate.

Comentarii