Candice, dezvăluiri fără perdea din dormitor: „O face bine”

Candice, soția sexy a jucătorului australian de cricket David Warner, face dezvăluiri picante din viața lor sexuală și oferă detalii fără perdea despre metoda ei de „încurajare” a soțului înainte de fiecare meci.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 19.11.2020 - 21:35

Frumoasa Candice Warner a acordat un interviu unui post de televiziune australian, unde se afla pentru a promova show-ul la care este concurentă, SAS Australia. Dintr-un subiect în altul, conversația s-a îndreptat spre viața personală a acesteia, doamna Warner oferind și alte detalii, mai intime. Se pare că soțul ei este un adevărat campion și în dormitor și „face bine ce face”, iar înaintea meciurilor, acesta „primește tot ce vrea” pentru încurajare.

Întrebată fiind dacă și jucătorii de cricket se abțin de la orice activitate sexuală înaintea meciurilor, așa cum o fac fotbaliștii, diva de 35 de ani a răspuns: „Cred că e doar în funcție de preferințele fiecăruia. O faci doar dacă vrei”.

Insistând asupra preferințelor soțului ei, gazda show-ului a întrebat: „Totuși, el cum procedează? Se abține de la orice nebunie?”. Răspunsul a venit numaidecât: „O face bine”.

Australianca are însă un trecut amoros tumultuos și public. La emisiunea în care este concurentă, ceilalți participanți i-au adus aminte de un moment destul de rușinos din trecutul său, pentru care a ținut prima pagină a ziarelor de scandal.

În urmă cu 13 ani, blonda a fost surprinsă de camerele de luat vederi având relații intime în toaleta unui hotel cu celebrul jucător de rugby Sonny Bill Williams.

„Este un moment din viața mea de care nu sunt mândră, însă nu-l pot șterge niciodată. A avut un impact uriaș asupra familiei mele. Imens”, a spus cu regret aceasta.

„Trăiesc zi de zi cu amintirea asta și mă gândesc că atunci când va trebui să le explic copiilor mei în viitor va fi foarte dificil ... mai ales că am trei fete”, a completat Candice.

Comentarii