10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleCălătorește în jurul lumii într-o zi, la Târgul caritabil de Crăciun -...

Călătorește în jurul lumii într-o zi, la Târgul caritabil de Crăciun – IWA Charity Christmas Bazaar!

Evenimentul, având în spate o tradiție de peste două decade, oferă o experiență multiculturală, fiind în același timp un prilej de a strânge fonduri pentru un spectru larg de organizații caritabile locale. Vizitatorii pot cumpăra produse tradiționale și delicatese specifice fiecărei țări participante și se pot bucura de o zi plină cu momente artistice reprezentative, acesta fiind un eveniment potrivit întregii familii.

“Târgul caritabil IWA Charity Christmas Bazaar este ocazia perfectă de a dărui cadouri unice, ajutând în același timp oamenii aflați în nevoie și contribuind la un viitor mai bun pentru aceștia. Este un prilej pentru țările participante să-și prezinte cultura și să o împărtășească cu vizitatorii”, declară Liana Minasyan-Zakharyan, Președinte de Onoare al ediției 2019, soția Ambasadorului Armeniei în România.

 

Peste 500 de voluntari de la peste 50 de ambasade și din comunități internaționale, alături de peste 175 de afaceri și companii locale și internaționale, susțin acest eveniment.

“Într-o lume plină de diferențe și conflicte, acest târg caritabil de Crăciun demonstrează că oameni din toată lumea pot celebra la un loc culturi diferite, susținând în același timp o cauză comună”, adaugă Președintele International Women’s Association (IWA), Terry O’Donnell Parsons.

 

Fondurile strânse la acest eveniment vor fi distribuite sub formă de grant-uri, prin intermediul

Comitetului de Caritate IWA. În fiecare an, IWA susține multiple categorii defavorizate din București, inclusiv copii, bătrâni, femei victime ale abuzului, oameni fără adăpost, oameni care au nevoie de ajutor medical etc.

Delia Sfetcu, Președintele Comitetului de Caritate, spune că “în 2019, IWA a direcționat 310 896 RON către 16 ONG-uri.  Din aceste fonduri, au fost mobilate și echipate centre de plasament și maternale, a fost achiziționat echipament medical pentru spitale și pentru centre dedicate persoanelor cu dizabilități, rafturi pentru cea mai mare bancă de alimente din România și, de asemenea, a fost susținută o echipă de gimnastică de junioare”.

 

Locația evenimentului este accesibilă cu liniile STB 449, 304, 783, iar din Piața Charles de Gaulle va circula un microbuz dedicat evenimentului, la intervale regulate. Detalii despre orarul curselor vor fi publicate pe paginile social media ale IWA.

 

Taxa de intrare pe bază de donație: 10 lei, copiii sub 10 ani au intrare gratuită.

 

IWA, International Women’s Association of Bucharest, este un ONG independent, apolitic, înregistrat și condus de voluntari, care, de peste 40 de ani, aduce laolaltă cetățeni străini din România. Membrii Asociației Internaționale a Femeilor din București reprezintă peste 50 de țări, cărora li se alătură și România, aceștia având în comun valori precum promovarea prieteniei, descoperirea culturii locale și implicarea caritabilă.

 

Pentru mai multe detalii despre IWA Charity Christmas Bazaar 2019: 

 

Contact:

Marina Coanda Bundac

2019 Bazaar Chair

E: bazaar.iwabucharest@gmail.com

M: +40 734 340 634

 

Kit de presă: http://bit.ly/37Bu656 Imaginile reprezintă afișul, bannerul și fotografiile evenimentului.

https://www.facebook.com/events/976349499430061/

www.iwabucharest.ro

 

 

Cele mai citite

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

Soluții pentru protecția împotriva exploziilor de praf

În peisajul comercial de astăzi, asigurarea siguranței și securității este vitală, în special în ceea ce privește reducerea riscurilor asociate cu exploziile de praf....

Premieră mondială! Taxa pe care trebuie să o plătești dacă vrei să vizitezi Veneția

Veneția, una dintre cele mai frumoase și vizitate destinații din lume, se confruntă de mult timp cu provocări legate de turismul de masă, iar...
Ultima oră
Pe aceeași temă