1.4 C
București
duminică, 16 ianuarie 2022
AcasăLifestyleCadouri de lux de la 999cadouri - o idee excelentă cu care...

Cadouri de lux de la 999cadouri – o idee excelentă cu care nu dați greș

Luna cadourilor a trecut, însă asta nu înseamnă că nu mai acordăm atenție deosebită cadourilor. E drept că valul celor care goneau după cadouri a trecut. Însă rămâne de actualitate nevoia de a căuta acel ceva ce poate surprinde pe cei dragi. Iar dacă sunteți în căutarea unui cadou deosebit, de lux, atunci 999cadouri.ro poate fi locul perfect de unde să vă faceți achizițiile necesare. Iată de ce!

999cadouri.ro – cadouri de lux, memorabile și personalizate

Atunci când oferim un cadou, de fapt, creăm un moment de impact și o amintire pentru destinatar. Așadar, să nu subestimați acest gest. Mai cu seamă dacă vine pe fondul unui moment special din viața celui căruia îi înmânați cadoul. Din păcate, sunt și multe cazuri în care primim acele cadouri nefolositoare și care nu ne plac, ce ajung să rămână ascunse printr-un sertar. Succesul unui cadou nu constă în a alege ce e mai scump, ci a alege ceva corespunzător, potrivit ocaziei, cu semnificație și de ce nu, chiar practic.

Nu degeaba se spune că nu trebuie să alegem un cadou în funcție de preferințele proprii, ci trebuie să avem ca reper destinatarul. Poate că o idee excelentă este un set Parker, instrumente de scris de lux. Acestea  sunt disponibile la 999cadouri.ro.

Mai mult decât simple cadouri, aici regăsim variante de lux, cadouri diverse ce se pot personaliza, devenind așadar o mărturie despre grija și atenția pe care le purtăm față de destinatar.

Cu și despre cadouri de lux

Par inaccesibile, sunt sofisticate, însă pe bună dreptate. Dacă ne raportăm la brandul celebru Parker, știm despre acesta că este un brand de lux, cu produse premium, ba chiar exclusiviste. În plus, este un nume cu reputație și istorie pe nișa de profil. Are și titlul onorabil de a fi furnizor oficial al Casei Regale Britanice.

Instrumentele de scris Parker sunt ele însele apariții wow. Dar au de partea lor și funcționalitatea, ceea ce le face să fie și practice, un cadou ideal deci. Le regăsim în stocul de la 999cadouri.ro în diferite variante – set duo, pix cu stilou sau alături de accesorii precum agende sau curele.

Dacă vă hotărâți ca acestea să fie cadoul excelent pentru un sărbătorit, atunci nu uitați că tot de aici puteți cere și personalizarea. Gravarea unui mesaj poate fi acel detaliu care va face cadoul special.

Cât costă un set Parker

Există variante de seturi diverse, de la sub 200 de lei până la cele de peste 600. Există detalii care fac diferența, unele instrumente de acest gen pot fi placate cu aur spre exemplu. Asortați obiectul ales cu o cutie de cadou potrivită, disponibilă în același e-shop. Veți face astfel dovada atenției pentru detalii. Căci nu contează doar ceea ce oferim și când, ci și cum facem asta. Există și aici o artă pe care unii nu o stăpânesc deloc și fac praf și pulbere din acest gest ce ține cont și de reguli de bune maniere, de tendințe, dar și de preferințe.

Așadar, lăsați-vă purtați de val și alegeți un cadou special pentru cei dragi din viața voastră. 999cadouri.ro vă poate inspira.

Contact:

[email protected]

Cele mai citite

Numărul de cazuri Covid scade ușor

Numărul de cazuri Covid scade ușor în România, conform datelor oferite duminică, 16 ianuarie 2022. Datele sunt transmise de Grupul de Comunicare Strategică (GCS)...

Pe ce și-au cheltuit românii banii anul trecut? Studiu Revolut

Cheltuielile alocate călătoriilor au depășit nivelul înregistrat în 2019, iar shopping-ul în magazine și-a revenit ușor, arată datele Revolut. Pe parcursul anului 2021, românii au...

IMAGINEA ZILEI. Djokovici, escortat până la aeroport și expulzat

Novak Djokovici trăiește coșmarul vieții, după ce a fost umilit de australieni. Numărul 1 mondial în tenis a fost deportat de autoritățile australiene și...
Ultima oră
Pe aceeași temă