16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleCadoul perfect - ce cumpărăm pentru a nu da greș în nicio...

Cadoul perfect – ce cumpărăm pentru a nu da greș în nicio situație

A existat o vreme când cadoul clasic cu care nu ar fi dat nimeni greș era buchetul de flori și/sau sticlă de vin. Ce s-a schimbat?

Există o regulă a cadoului perfect?

În fond, bucuria celui care primește cadoul este răsplata noastră. Cu un astfel de scop propus, cadourile personalizate par că se ridică mai mult la înălțimea așteptărilor. Sunt ceva mai mult decât un cadou obișnuit și implicit transmit mai mult, cel puțin efortul depus pentru a face din obiectul înmânat o bucurie și un moment unic în viață.

Nu putem spune că există un cadou perfect, dar știm sigur că oricine ar fi confuz atunci când trebuie să facă alegerea. Inspirația vine mai întâi de toate din magazinele de profil, cum este www.giftexpress.ro spre exemplu. Regăsim aici selecții de cadouri pentru toate bugetele, pentru ocazii diferite, inclusiv o gamă de lux, sofisticată, lucruri din metale prețioase spre exemplu.

Coșuri cadou

Acestea sunt o alegere de primă mână în rândul corporatiştilor, în lumea de business mai ales. Doar că ingeniozitatea unora face ca astăzi să vorbim despre coșuri cadou potrivite pentru multe alte varii ocazii, inclusiv pentru un cuplu. În funcție de ocazie, conținutul unui coș de acest gen va varia; poate include sortimente de băutură, deserturi și chiar obiecte decorative.

Gift Express propune astfel de variante ce includ prosecco, seturi potrivite pentru bărbați diplomați, pentru femei, pentru cupluri. Acestea devin un alt mod de a spune „mulțumesc” sau, de ce nu, „te iubesc”.

Cadourile tematice și mai ales personalizate

Dacă nu aveți idei ce ar putea fi potrivit a alege pentru un cuplu de proaspăt căsătoriți sau pentru un unchi iubitor de băuturi fine, Gift Express poate fi, din nou, o soluție. Cadourile bine gândite în categorii diverse sunt calea sigură de a alege ceva cu care nu dați greș.

Cadourile tematice au apărut poate tocmai din această necesitate, de a găsi un obiect ce se pretează a fi potrivit într-un anumit context. Pentru evenimente unice, nuntă, botez, pentru zile aniversare, onomastică, pentru petrecerea la firmă sau ziua unui șef, cadoul potrivit poate fi ales din sugestiile regăsite aici. Și nu sunt puține deloc: mai rămâne însă o potrivire făcută între destinatar și stilul său de viață. Fie vorbim despre instrumente de scris, elegante, fie despre sticle personalizate, de cadouri corporate, icoane din argint sau decorațiuni, varianta de cadou perfect este interpretabilă de la caz la caz.  

La Gift Express orice cadou ales este ambalat gratuit și după caz poate fi și personalizat cu mesaj gravat sau pictat. Costurile nu sunt foarte mari, astfel încât bugetul alocat unui cadou să nu fie sub presiunea banilor.

Cele mai citite

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...

Pensionarii primesc cadou de Paști de la Guvern. Vor primi banii în avans

Guvernul a adoptat în şedinţa de joi hotărârea care permite plata pensiilor înaintea sărbătorilor de Paşti, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu, subliniind că demersul...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă