3.7 C
Bucharest
Tuesday, 28 November 2023
HomeLifestyleBurleanu ar putea afla pe 3 iunie dacă rămâne președinte al FRF

Burleanu ar putea afla pe 3 iunie dacă rămâne președinte al FRF

Tribunalul Bucureşti a stabilit ca termen pentru judecarea solicitării Federaţiei Române de Fotbal de validare a noii conduceri data de 3 iunie, ora 12.00. Instanța de judecată a admis încă două cereri de intervenţie în solicitarea FRF de validare a noii sale conduceri, din partea SC Politehnica Timişoara SA, patronată de omul de afaceri Marian Iancu, şi FC Corvinul Hunedoara, club dezafiliat în 15 mai 2006.

Astfel Poli Timișoara lui Iancu, respectiv Corvinul, se vor alătura AJF Giurgiu în dosarul în care organizația giurgiuveanu contestă alegerea lui Burleanu ca președinte al FRF, conform Mediafax.

Înregistrarea noii conduceri a FRF în Registrul Federaţiilor de la Tribunalul Bucureşti a fost contestată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Giurgiu, membru afiliat al forului, care a depus o contestaţie în urmă cu o lună şi jumătate, prin care solicita anularea alegerilor pentru preşedinţia Federaţiei Română de Fotbal, câştigate de Răzvan Burleanu la 5 martie.

Motivul contestaţiei îl reprezintă participarea la alegeri a cluburilor şcolare, structuri de drept public care conform Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF) în vigoare nu aveau drept de vot.

Cele mai citite

Gregorian Bivolaru, arestat în Franța

Gregorian Bivolaru a fost arestat în Franța într-o amplă acțiune a polițiștilor francezi. Potrivit presei franceze, au mai fost arestați încă 40 de discipoli...

Cel mai important obiectiv de infrastructură rutieră din Capitală se apropie de final. Pasajul Europa Unită din Sectorul 4 devine un ”bulevard” verde!

Se numără zilele până când vom circula pe cel mai nou pasaj rutier suprateran din Capitală. Cu o lungime de aproximativ 700 de metri,...

Gregorian Bivolaru, arestat în Franța

Gregorian Bivolaru a fost arestat în Franța într-o amplă acțiune a polițiștilor francezi. Potrivit presei franceze, au mai fost arestați încă 40 de discipoli...
Ultima oră
Pe aceeași temă