Brigitte Macron, invitată să apară într-un serial de televiziune

Brigitte Macron, soţia preşedintelui Franţei, îşi va interpreta propriul rol într-un episod difuzat sâmbătă din mini-seria ''Vestiaires'', despre un club de înot pentru persoane cu dizabilităţi din Marsilia (sud-est), a anunţat joi canalul public de televiziune France 2.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 13.09.2018 - 13:39

"Ştiam că era admiratoarea serialului. Din moment ce îi place, o vom invita să joace alături de noi", a povestit Adda Abdelli, autorul şi unul dintre interpreţii seriei ajunse la cel de-al optulea sezon.

În episodul care va fi difuzat sâmbătă la 20:40, Brigitte Macron intră în vestiarul înotătorilor pentru a discuta cu aceştia. Prima doamnă poartă costumul bleu cu care a fost îmbrăcată şi la ceremonia din mai 2017 de predare-primire a mandatului între fostul şef de stat François Hollande şi succesorul său, Emmanuel Macron.

"Am multe emoţii", mărturiseşte, zâmbind, prima doamnă, care a fost profesoară de literatură şi de teatru, înainte de a poza cu echipă serialului.

Preşedintele Macron a avut, de asemenea, o scurtă apariţie în "La Traversée", un documentar despre Mai 68 realizat de cineastul Romain Goupil şi fostul europarlamentar Daniel Cohn-Bendit, prezentat în afara competiţiei la festivalul de la Cannes de anul acesta.

Comentarii