12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleBoxe Davis Acoustics de ultimă generație, disponibile acum și în România!

Boxe Davis Acoustics de ultimă generație, disponibile acum și în România!

Toată gama de produse Davis Acoustics este made în France, este unică, impresionantă, este o garanție a calității, căutată mereu de clienții francezi dar și internaționali. Aceste produse avangardiste sunt apreciate de clienții din întreaga lume. Compania Davis Acoustics proiectează și produce boxe excepționale din toate punctele de vedere, iar acest lucru a fost deja demonstrat.

Davis Acoustics are o reputație bine stabilită prin propriile sale realizări, în țara sa dar și în întreaga lume. Este unul dintre cei 3 producători de boxe din Franța cu o tradiție de peste 30 de ani, care combină plăcerea de a asculta un sunet clar, cu designul modern și elegant și cu respectul deosebit, pentru a realiza întotdeauna un produs performant, de calitate.

Producătorul nu a făcut niciodată rabat de la calitate, a folosit mereu cele mai noi tehnologii în întreaga sa activitate. Boxele Davis Acoustics de ultimă generație sunt disponibile acum și în țara noastră, prin AVmall. Vă invităm să le descoperiți pe site-ul www.avmall.ro.

Boxele Davis Acoustics sunt compacte, au finisaje frumoase, oferă o calitate audio incredibilă și au prețuri accesibile.

 

Unul dintre aceste produse 100% made in France este Balthus 90. Aceste boxe sunt recomandate pentru un living mare, sau o cameră de cel puțin 20 mp, pentru că oferă un sunet foarte bun mai ales dacă sunt poziționate corect în spațiul respectiv. Se recomandă un amplificator foarte bun de 100-200 W. Puterea maximă amplificată este de 250 W.

Seria de boxe Balthus 90 se remarcă printr-un design elegant, este disponibilă în variantele: negru și walnut. Gama de difuzoare a fost proiectată pentru sistemele Hi-Fi dar și pentru sistemele Home Cinema. Alte caracteristici sunt:

  • Grilele de protecție sunt fine și elegante.
  • Toate difuzoarele de bas sunt realizate din celuloză, au dimensiunea de 21 cm
  • Difuzoarele folosesc același tweeter din mătase, de 25 mm
  • Difuzorul de medii este din kevlar (care permite amortizarea vibrațiilor) și are 13 cm
  • Boxa este cu trei căi, are sunetul mare, tonic, clar, basul profund, mediile coerente.

Prețul de achiziție este în conformitate cu performanța și calitatea produsului.

 

Davis Acoustics a produs un model de subwoofer activ Basson 77 care oferă un sunet de calitate și care se poate achiziționa la un preț imbatabil. Opțiunile audio de înaltă performanță și flexibilitatea de instalare creează basuri și adâncimi de sunet controlate, oriunde doriți, în spațiul unde sunt poziționate boxele.

Basson 77 are difuzor de 25 cm realizat din celuloză. Are o intrare Line Input și una LFE Input. Basul poate fi modificat prin două butoane. Pentru acest subwoofer trebuie un amplificator de 600 W din clasa D. Ca design subwoofer-ul arată elegant, este disponibil în două variante de negru (cenușiu și strălucitor), iar ca dimensiuni, are lățimea de 30 cm, înălțimea de 36 cm, iar adâncimea de 41,5 cm.

Sunetul este complet, basul este puternic, sunt atinse notele de jos perfect, basul poate să treacă de 50 Hz. Vocea este clară, se aude perfect, nu este acoperită de bas. Prin folosirea subwoofer-ului se obține un sunet excelent și un bas mai bun. Cu ajutorul acestui produs crește contactul între notele joase și notele înalte, se simte o energie muzicală specială.

Gama de subwoofer Davis Acoustics este o modalitate elegantă de a vă bucura de o gamă completă audio de calitate.

 

Boxele Balthus 70 sunt excepționale din multe puncte de vedere. Au un design plin de rafinament, sunetul este minunat, sunt recomandate pentru locuințele moderne și elegante. Unele boxe sunt de culoare neagră, altele pot fi în varianta walnut.

Balthus 70 este o boxă cu trei căi, are dimensiunile următoare: lățimea de 19 cm, înălțimea de 102 cm, iar adâncimea de 30 cm. Are două difuzoare de bas care sunt din celuloză și au dimensiunea de 17 cm. De asemenea, boxa are un difuzor de medii care este din kevlar, are dimensiunea de 13 cm. Sistemul este cu tweeter de 25 mm pentru înalte. Boxa Balthus prezintă un SPL de 92 dB care poate coborî și la 40Hz. Pentru ca sunetul să fie foarte bun se recomandă un amplificator destul de puternic, de 200 W.

Acest produs este proiectat și produs în Franța, are sunetul mare și basul foarte bun. Boxele trebuie poziționate cu atenție într-un loc potrivit în cameră pentru a nu ajunge în situația în care basul să se audă foarte tare și să fie deranjant. Sunetul oferit de boxe este excelent, vocile sunt corect evidențiate.

Tehnologiile dezvoltate pentru aceste produse și pentru alte produse premiate sunt special utilizate pentru ca toți clienții să fie mulțumiți și să se convingă de performanța Davis Acoustics în fiecare produs creat de acest brand.

Clienții din România se pot convinge de calitatea acestor produse la showroom-ul AVmall din București, unde au acces printr-o programare simplă, pentru a putea testa și vedea performanța echipamentelor audio-video prezentate aici. Toate produsele sunt originale, importate în țara noastră în exclusivitate prin AVmall. Mai multe informații puteți afla pe adresa de Facebook AVmall.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...

Manchester City a făcut scor în restanța cu Brighton. „Cetățenii” s-au apropiat la un punct de primul loc

Manchester City a învins-o cu 4-0 pe Brighton, în deplasare, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 29-a din Premier League. Internaţionalul englez Phil Foden...
Ultima oră
Pe aceeași temă