12.8 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăLifestyleBogdan Vintilă şi-a reziliat contractul cu FC Viitorul

Bogdan Vintilă şi-a reziliat contractul cu FC Viitorul

Antrenorul Bogdan Vintilă şi-a reziliat contractul cu echipa FC Viitorul. Anunţul a fost făcut de gruparea lui Gică Hagi.

BogdanVintilă a fost cel care a solicitat rezilierea contractului. Acum, Gheorghe Hagi va lucre cu Ştefan Iovan şi Cristian Sava.

"Am încheiat colaborarea cu Viitorul considerând, în momentul acesta, că aşa este cel mai bine, atât pentru mine, cât şi pentru club. Îi mulţumesc lui Gică Hagi pentru tot ce a facut pentru mine şi îi urez mult succes în continuare", a spus Vintilă pentru Academia Hagi TV.

Totodată, gruparea FC Viitorul a anunţat că staff-ul tehnic al echipei a fost completat după despărţirea de Bogdan Vintilă, cu Ştefan Iovan şi Cristian Sava, care începând de luni sunt antrenori secunzi ai echipei pregătite de Gheorghe Hagi.

Din echipa tehnică mai fac parte Cristian Bălaşa (antrenor secund), Mihai Nădăban (antrenor de portari), Roberto Berruero (preparator fizic) şi Paul Ciocănescu (kinetoterapeut), potrivit Mefiafax.

Căpitan al formaţiei Steaua când a cucerit Cupa Campionilor Europeni (1986), tehnicianul Ştefan Iovan (54 de ani) a fost secundul lui Victor Piţurcă la naţionala României, iar ulterior a devenit selecţionerul echipei naţionale Under 19. Iovan a fost înlocuit de curând din acestă ultimă funcţie de noua conducere a FRF.

Cristian Sava, în vârstă de 46 de ani, a fost jucător la Dinamo şi Rapid, în perioada 1985-1995, şi a antrenat ulterior cele cinci loturi de juniori ale naţionalei României (U15, U16, U17, U18, U19 în perioada 2005-2010).

 

Cele mai citite

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă