Bianca Drăgușanu confirmă relația cu Gabi Bădălău: „Sunt fericită”

După ce timp de câteva săptămâni presa a speculat despre o presupusă relație dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, o parte din bârfe au fost confirmate chiar de Bianca.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

19.01.2021 - 17:00

Invitată în cadrul emisiunii „Teo Show”, de la Kanal D, prezentată de Teo Trandafir, Bianca Drăgușanu a confirmat că există cineva în viața ei care o face foarte fericită. Deși nu a dorit să ofere numele partenerului său, aceasta a spus că este cel cu care și-a petrecut Revelionul în Dubai și, ulterior, o vacanță în Maldive.

„Nu a fost ceva planificat... Mi se întâmplă exact ce îmi doresc să mi se întâmple! Sunt fericită! Nu îmi găsesc cuvintele să mă exprim, pentru că, de obicei oamenii care sunt fericiți nu își doresc să își expună fericirea. Că mai există cineva în viața mea care mă face fericită.. da, asta este foarte adevărat! Sunt împlinită din toate punctele de vedere. Viața mea merge în direcția în care trebuia să meargă de mai mult timp”, a declarat Bianca Drăgușanu la Kanal D. 

Bianca Drăgușanu a spus că dorește să se mărite. În ciuda căsniciilor eșuate cu Victor Slav și Alex Bodi, frumoasa blondină nu exclude posibilitatea de a-și reface din nou viața alături de cineva și, speră ea, ca a doua oară „să fie cu noroc”.

Gabi Bădălău nu a divorțat, încă..

Gabi Bădălău se află în plin proces de divorț cu încă actuala sa soție Claudia Pătrășcanu, dar și mama celor doi copii pe care îi au împreună. Se pare că cei doi nu au reușit să ajungă încă la un acord în ceea ce privește separarea lor, marea problemă fiind custodia copiilor. 

Conform declarațiilor date de Claudia Pătrășcanu în emisiunea lui Cătălin Măruță, aceasta și-ar dori custodia exclusivă. În timp ce Bădălău consideră că micuții săi vor crește în condiții mai bune alături de el. 

“O să-i fac plângere penală. Claudia mă șantajează cu copiii. Acum câteva luni am primit o hârtie în care Claudia îmi cere 15.000 de euro și un apartament, plus cheltuieli cu școala copiilor”, a declarat Gabi Bădălău, la Xtra Night Show.

“Am înțeles că ea ar vrea custodie exclusivă, de aceea mă acuză că sunt traficant. Luni am programare la IML să fac testul antidrog. În nici un caz nu pot să-i dau 15 000 de euro, eu consider că-i ajung 2000-3000 de euro. Eu plătesc tot, școala copiilor, tot. Veniturile mele legale nu sunt așa de mari ca să-i dau 15.000 de euro. La cum se poartă acum, cred că s-a măritat cu mine pentru bani”, a mai spus Gabi Bădălău, la aceeași emisiune.

Citește totul despre:

Comentarii