9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleBeneficiile pentru sanatate ale unei diete bogate cu storcator de fructe si...

Beneficiile pentru sanatate ale unei diete bogate cu storcator de fructe si legume

E foarte simplu sa iti prepari doza zilnica de vitamine si nutrienti. Ai nevoie doar de un storcator de fructe si legume performant disponibil aici care este cel mai de pret ajutor pentru prepararea unui suc natural cu multe efecte benefice asupra sanatatii tale.

In urma cercetarilor efectuate de medicii nutritionisti, s-a constatat ca sucurile naturale preparate din fructe proaspete fara conservanti sunt benefice pentru tratarea anumitor boli.

De asemenea, pot fi considerate un ajutor foarte important in timpul unei cure de slabire, avand efecte de detoxifiere si pot fi consumate doar pentru a inlocui sucurile acidulate cu ceva mult mai sanatos si cu un aport considerabil de vitamine si substante nutritive benefice pentru organism.

Exista o multime de retete pentru a prepara sucuri naturale. Fiecare reteta este formata din fructe si legume alese pentru a trata diferite boli sau pentru a putea fi consumate ca un ajutor in timpul curelor de slabire.

De exemplu sucul de morcov este recomandat in tratarea anemiei, a ulcerului gastric sau a afectiunilor hepatobiliare, acesta este o sursa importanta de betacaroten, potasiu, minerale.

Morcovul are in compozitia sa vitamina A, magneziu, fier dar si calciu, din aceasta cauza sucul de morcovi este cea mai potrivita forma de consum din punct de vedere terapeutic a morcovului.

De asemenea, sucul de sfecla rosie are puternice efecte vindecatoare, datorita compozitiei sale bogate in vitamine B1, B2, B6, C si alte substante nutritive anticancerigene.

Alege sanatatea ca pe o prioritate in viata ta si a celor dragi

Majoritatea medicilor afirma ca este mult mai eficient sa consumam fructele si legumele sub forma de suc decat crude deoarece astfel pot fi digerate si asimilate mai rapid de catre organismul nostru.

Sucul preparat din fructe si legume proaspete fara conservanti poate fi un bun detoxifiant si regenerator, de asemenea are rol in imbunatatirea metabolismului.

Pentru a avea in fiecare dimineata posibilitatea de a consuma un pahar de suc proaspat stors, este necesar sa achizitionezi un storcator de fructe si legume bun care sa aiba putere pentru a putea stoarce radacinoasele, dar si fructele si legumele tari.

De asemenea, un alt aspect important este faptul ca pulpa ramasa in urma stoarcerii sucului sa fie cat mai uscata, astfel stii ca lichidul existent in fruct s-a stors impreuna cu o cantitate foarte mare de vitamine si minerale importante pe care le vei consuma.

Achizitioneaza storcatorul potrivit pentru intreaga familie

Magazinul online Bricomix.ro iti pune la dispozitie o gama foarte variata de modele de storcatoare. Poti alege un model mai ieftin sau unul care costa mai mult, in functie de bugetul disponibil.

Magazinul comercializeaza produse calitative fabricate de producatori importanti. Cumpararea unui storcator de fructe si legume din mgagazinul Bricomix iti asigura numeroase beneficii integrate in consumul zilnic de suc proaspat stors in cel mai putin timp posibil.

Ai posibilitatea sa returnezi produsele cumparate in termen de 14 zile de la achizitionare. Plata produselor comandate se poate face direct online cu cardul de credit sau prin transfer bancar.

Date de contact

Pentru detalii privind modul de plasare a comenzii sau alte informatii contactati reprezentantii Bricomix la numarul de telefon:

 0732 610 473

Cele mai citite

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii Această vacanță (27 aprilie-7 mai) va cuprinde atât ziua de 1 mai, cât și...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă