25.8 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăLifestyleBeautyCe unghii cu gel ți se potrivesc?

Ce unghii cu gel ți se potrivesc?

Nu este o problemă dacă dorești unghii cu gel naturale sau modele sălbatice, ci mai degrabă forma modelării. Pentru că nu orice formă de unghii se potrivește fiecărei mâini. Lungimea și starea unghiilor naturale joacă un rol major. Probabil cea mai populară formă a unghiei este cea rotundă. Se potrivește cel mai bine cu unghiile scurte și cu degetele scurte și late. Cât despre nuanță, poți purta orice. Dar ar trebui să te descurci fără manichiura franțuzească cu această lungime a unghiilor. Unghiile sunt pur și simplu prea scurte pentru acest design. O formă pătrată merge bine și cu unghiile scurte.

Mâinile cu degete lungi sunt cele mai potrivite pentru unghiile cu gel ovale sau migdală. Ele întind vizual degetele și le fac să pară și mai subțiri. Adevărat, formele mai lungi necesită unghii puternice și rezistente. Cu toate acestea, acesta este marele avantaj pentru unghii cu gel. Orice design de unghii este posibil cu un kit unghii gel.

Nu numai obrajii, ci și unghii cu gel

Unghiile cu gel au cunoscut o mega revigorare în 2023. Fie că este roz strălucitor, coral moale sau roz delicat, fie crem, lichid sau pudrat, selecția de unghii cu gel în noul trend este mai mare ca niciodată. Și acum poți alege un kit unghii cu gel. Unghiilecu gella modă în nuanța fardului de obraz sunt inspirate de obrajii înroșiți și se caracterizează printr-un gradient delicat de culoare roz. Drept urmare, unghiile cu gel arată atemporal șic și bine îngrijite, și poți purta desigur tendința la modă pe unghii scurte și lungi.

Kit unghii cu gel. Ce poți face cu el?

Un kit unghii cu gel conține tot ce ai nevoie pentru realizarea manichiurii. După aplicarea stratului de bază, cel mai bine este să începi cu unghii cu gel de culoare nud sau roz deschis. Apoi tamponează o nuanță de roz sau roșu în mijlocul unghiei și amestec-o cu o pensulă pentru a crea un gradient frumos. Alternativ, poți plasa și nota de culoare pe vârful unghiei pentru un efect de ombre. În cele din urmă, nu uita de stratul superior pentru etanșare, care prelungește durabilitatea și asigură un finisaj strălucitor.

Nu ne-a scăpat atenția că nail art a devenit un mijloc de auto-exprimare și nu mai este doar aplicarea lacului pe unghii. Anul trecut am văzut unghii cu gel de lux (de exemplu, unghiile glazurate ale lui Hailey Bieber), modele îndrăznețe și nuanțe îndrăznețe. Dar cum va arăta mai exact manichiura cu unghii cu gel în 2023? Indiferent dacă ești atrasă de arta minimalistă a unghiilor sau îți place să experimentezi diferite texturi și culori, tendințele unghiilor din acest an au câte ceva pentru toată lumea. De la unghii cu aerograf până la manichiura franțuzească catifelată, acestea sunt cele mai mari tendințe de design de unghii cu gel din 2023.

Unghii cu gel colorate în vârtej

Swirl Nails a avut o prezență constantă în rețelele sociale în ultimii ani și asta nu se va schimba în 2023. Pentru unghiile cu gel atrăgătoare în primăvară, te poți baza pe unghiile colorate în vârtej – un design de unghii jucăuș care poate combina toate culorile care îți plac, din kit-ul tău de unghii cu gel.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă